aca-pn 6443 Napisano Novembar 22, 2019 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, abarth_maniac je napisao: Nikad nisam samo zamenio ulje i semeringe a da ne rastavim, operem, osusim i prekontrolisem sve delove. Kada samo zamenis semeringe i ispustis ulje, svo djubre ostane unutra... Sine od Dzej: Poruci klizace. Ne bi trebalo da su skupi. Ako hoces da pribavis polovne a da budu OK, moze i to. Ali ne preporucujem. I kao sto su ti rekli, ne moze da se napravi. Mislim sve moze, ali to niko ne radi da ja znam. A i ako radi, upitan je kvalitet. Sve u svemu, pogledaj cene novih, kad i njih zamenis, ako su stapovi dobro (bez ogrebotina, i ravni) imas nove vile... Srecno! Javi ako treba kakva pomoc. Zato što je mogao da zameni semeringe i ulje i da se vozi neko vreme, ovako će da čeka delove i opet puca pare bespotrebno. A štap može da se ispere naftom bez rasturanja i 90% đubreta izadje napolje. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Novembar 22, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja mogu da vratim stare. 45€ je set original,mnogo je to.Nasao sam napolju neke 28$. Gledao sam i ja te poznate kedo.de,bikebandit,wemoto jok mrka kapa.Jos da vidim kod Elvisa pre nego narucim odande.Imaju samo set sa semerinzima nema posebno klizaci. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Novembar 22, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam ih u Motomaxu po dimenziji.Zvao lika sve se izdogovarali premerili covek je mnogo ljubazan,merio sublerom slao slike na viber sve.Sutra su kod mene 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Novembar 22, 2019 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Mašala!!Ide to polagano.Vozim motor, nisam bajker. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1049 Napisano Novembar 22, 2019 Drug član, 1013 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Za koju cenu? Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Novembar 22, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Za 2800.Al ceo set za reparaciju,bakarne i ostale podloske,osiguraci,gumice. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1049 Napisano Novembar 22, 2019 Drug član, 1013 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan opet bolje nego 45€Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Novembar 22, 2019 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, aca-pn je napisao: Zato što je mogao da zameni semeringe i ulje i da se vozi neko vreme, ovako će da čeka delove i opet puca pare bespotrebno. A štap može da se ispere naftom bez rasturanja i 90% đubreta izadje napolje. Kako da puca pare bespotrebno?? "samo" su mu sjebane prednje vile! A da, nama je sve bitnije od bezbednosti. A to sto naftom izbaci 90% djubreta a pri tom ostane nafte unutra, to nema veze? U vile se sipa ulje u ml? (498 ml na primer) A to sto je ostalo jedna 20 ml nafte i jedno 5 grama prasine unutra, to je OK? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Novembar 22, 2019 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Imutrašnjost teleskopskih vilica se najbolje pere petrolejom.Vozim motor, nisam bajker. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Novembar 22, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam daleko sam od strucnjaka al kad imam vremena vec da to uradim onda ja povadim sve i ocistim. Pa inace ne bi saznao koji sve delovi imaju unutra i za sta su bitni ti klizaci:) Sad jeste,postoji sansa i da nesto sjebem al pripazicu. Sad su mi stigli svi bukvalno svi delovi sem tih klizaca i prekosutra krece bas rad od jutra pa dok ne zavrsim.Komplet menjanje prednjeg tocka,ide drugi sa boljom gumom. Prebacivanje diska na njega,komplet reparacija viljuski i obe kocnice. Da se stavi osigurac na prednji zupcanik i stigao je i novi automat migavca. Zamenio sam svecicu cisto onako da i to maknem sa dnevnog reda. Prethodna je cini mi se ok. Jeste bas tamno crna,puna suve crne garezi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Novembar 22, 2019 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan E da,i lezajeve sam uzeo za tockove da zamenim.Tu sam najebo verovatno al ajde,probacu.Ako izadju izasli su.Necu sekiru da koristim Jel u redu da kuckam stare lezajeve srafcigerom nekim tupim i cekicem dok ne izadju?I da li se stavlja mast pre nego se uglave novi lezajevi unutra?U one rupe na glavcini jel se tovari mast? Promenio Novembar 22, 2019 član Dzejev sin Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 22, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ok je da kucnes stari lezaj. Za izbijanje ti zelim svu srecu ovog sveta. Kada budes nabijao, nabija se tako sto stavis gedoru ogovarajuce velicine na spoljni obod lezaja i onda lagano kuckas dok ne sidje. Mast ti ne treba ,lezajevi su zatvoreni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Novembar 22, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da kucam preko starog lezaja? Znam da su lezajevi zatvoreni nego mislim jel treba da se namasti rupa u koju ide lezaj? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Novembar 22, 2019 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kad kucas preko starih lezajeva postoji mogucnost da se i stari zaglave, a takodje postoji sansa da udaris u srednji deo lezaja, a lezajevi to ne vole. Najbolje nesto sto lepo leze na spoljnu kosuljicu lezaja. A ko nema adekvatnije i nesto namensko, najbolje posluzi gedota (nasadni kljuc), kao sto je kolega napisao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Novembar 22, 2019 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan jedan trik za lezajeve: pre ugradnje ih ubacis u friz ili zamrzivac na par sati, a leziste (opet pre ugradnje ) ugrejes brenerom ili necim slicnim, samo nemoj da preterujes . posle toga lezaj ovlas podmazes i mnogo lakse ulazi na svoje mesto. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Novembar 22, 2019 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo prakticno sto je kolega napisao. Ali ti je moj predlog da felnu ne grejes "vatrom", nego fenom. Licno, ne drzim lezajeve u zamrzivacu celu noc zbog masti, ali ih cesto ohladim sat, dva. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Novembar 22, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ubacim tocak u rernu na 200C sat vremena,lezaj u zamrzivac i opa. Salim se,imam onaj fen za grejanje,sto skida farbu itd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 22, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan A kad budes skinuo točak radi zamene, zaglavi nesto u kočiona klešta za svaki slučaj između pločica, možeš dok radiš da zakačiš ručicu kočnice par puta, pa da ti ne poispadaju kočioni klipovi. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Novembar 22, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti onda tim brezonom i maticama mozes i da ubacis lezaj.Na jedan kraj navuces nesto metalno okruglo pljosnato da je kao lezaj precnika il mm manje.To ce da vuce lezaj ka unutra.Na drugom kraju nesto nabacis sire od otvora za lezaj,preko maticu i zatezes.I onda ono uvlaci lezaj na drugom kraju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Novembar 22, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Dzejev sin je napisao: Pa ti onda tim brezonom i maticama mozes i da ubacis lezaj.Na jedan kraj navuces nesto metalno okruglo pljosnato da je kao lezaj precnika il mm manje.To ce da vuce lezaj ka unutra.Na drugom kraju nesto nabacis sire od otvora za lezaj,preko maticu i zatezes.I onda ono uvlaci lezaj na drugom kraju. Upravo tako, samo to "nešto metalno" trba da naleže na spoljni prsten ležaja, ne na unutrašnji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Novembar 22, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A jel to ne može presom?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6758 Napisano Novembar 22, 2019 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Može, ali da li je realno očekivati da neko ko gumu sa felne skida testerom a gepek juga otvara sekirom ima baš u svojoj radionici presu pri ruci? 2 2 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6443 Napisano Novembar 22, 2019 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, abarth_maniac je napisao: Kako da puca pare bespotrebno?? "samo" su mu sjebane prednje vile! A da, nama je sve bitnije od bezbednosti. A to sto naftom izbaci 90% djubreta a pri tom ostane nafte unutra, to nema veze? U vile se sipa ulje u ml? (498 ml na primer) A to sto je ostalo jedna 20 ml nafte i jedno 5 grama prasine unutra, to je OK? Pa lepo, čovek kupio motor da se vozi, a on mu izbio gomilu para iz džepa na šta nije računao. Jedno je da se motor restaurira ili detaljno sređuje, a drugo je da se dovede u vozno stanje. Ja sam razumeo da je čovek kupio motor da se vozi, a ne da ga restaurira i spuca zadnji dinar u njega, pre nego što je i seo da se provoza. I ja sam radio te detaljne servise i sređivanja, ima čak i teme po forumu, ali kad padne sneg i udari minus, a ne kad tek kupim motor i željan sam vožnje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Novembar 22, 2019 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom na iskustvo koje ima a pri tom ne poseduje dozvolu, bolje da sredjuje motor da bude siguran kad sedne da ga vozi. Moja merila se mozda krse sa opstim misljenjem, ali ja nikad ne bih radio "do pola". Da vadim semeringe a da ne rasklopim vile, je apsurd. Svakako su skinute sa motora, sve poodvrtano. Razlika je samo u ta 3 cima ako je sve ispravno, i malo vremena za pranje. I onda si miran. Ako se ne rasklope lako, treba proveriti. A po toj logici, sad zamenis semeringe i ulje, pa dogodine ili na zimu opet semeringe i ulje da bi uradio kako treba? U tom slucaju vozi sa losim vilama, a potrosio je vreme i novac. I onda trosi ponovo vreme i novac da napravi kako treba? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Novembar 22, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, Nimmin je napisao: Može, ali da li je realno očekivati da neko ko gumu sa felne skida testerom a gepek juga otvara sekirom ima baš u svojoj radionici presu pri ruci? Hahahha bas sam to hteo i ja da napisem.Cuj prese,radapcigeri,helicoili,ormani crveni sa alatom. Ma ljudi nema veze,rasklopio sam, da nisam ne bi ni znao da ovo ne valja sastavio bi i vozio dan dva pre nego ovako.Inace koliko sam iscackao info na guglu ti klizaci ako ne valjaju onda viljuske imaju lufta pri radu i opet brzo popusti semering pa procure. Tako da bolje ovako,ovi nemaju teflona,vidi se samo boja bakra,negde su i poplaveli.Mozda mogu i nesto drugo da ostete.Bilo je malo ulja u stapovima.Desni nije cureo jer je bio maltene bez ulja a levi koji sam video da curi je kao i imao. Budi bog s nama kako ljudi odrzavaju motore i voze tako. Nego kad stavim nove sledeci put kad menjam ulje lakse cu rastaviti i ocistiti sve,nece zaglavljivati. Recite vi meni ona svecica stara,jel to znaci da je prebogata smesa.Bas je puno uglja.To meni lici na bogatu smesu,mozda i glavi plovak ili nesto trece...Losa kompresija?Mada nisam primetio los rad motora.Naprotiv. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...