Rašica 152 Napisano Novembar 4, 2019 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan Poštovane kolege, kupio bih ceradu za moje motorče, da ne pada prašina na njega tokom zime dok je u garaži, koje bi preporučili i ako neko prodaje slobodno neka javi. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2039 Napisano Novembar 4, 2019 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je u garazi imas korektne u uradi sam, ili naruci sa alije.Ja sam kupio sebinprosle godine sa alija, stoji mi u ulazubu zgradu preko zime, pa prvonprebacim cebe, pa onda ciradu...U uradi sam nema modela sa alkom, koje mozes zakaciti sajlom, dok na aliju ima.Zato sam i uzeo tu.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Novembar 4, 2019 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan Bašću da pogledam, te u Uradi sam, a za ove sa alija sam svakako planirao da naučim, jer mi deluji korektno s obzirom na cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2039 Napisano Novembar 4, 2019 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako.Korektne.Zavisi naravno gde ga drzis.Ukoliko je napolju, nisu idealne, jer su plasticne i moze da se desi da kondenzuju.Ja je zato ne koristim uopste, sem zimi, kada je motor na suvom i na provetrenom mestu...Imao sam tu iz uradi sam, citavih 3h, dok neko nije prosao i skinuo je u prolazu, te sam zbog toga uzeo ovu sa alija sa alkom...Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Novembar 4, 2019 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da držim u garaži, istina da garaža nije topla, ali je suva i provetrena, pa gledam kako da ga zaštitim od prašine. Imam i neko satorsko krilo, pa sam razmišljao da li bi to moglo da završi posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2039 Napisano Novembar 5, 2019 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i to, samo prvo prebaci cebeSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Novembar 5, 2019 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan Važi, hvala na savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Novembar 5, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Rašica said: Važi, hvala na savetima Ili da jednostavno odes u Lidl, koštaju 990 din p.s. - nije reklama za lidl 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazar.v 17 Napisano Novembar 5, 2019 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: prodat :( Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio u Woby Haus. Nije skupa, rastegljiva je na krajevima, koristim je pune 2 godine i zadovoljan sam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Novembar 5, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Novembar 5, 2019 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala narode, baš ću da pogledam u lidlu i woby. Danas bio u Uradi sam i trenutno nemaju u onom kod ada huje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Novembar 6, 2019 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Možda su Kinezi napravili neku električni ciradu...da mu ne bude zima... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Novembar 7, 2019 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja ovakvu iz louis-a, mesec dana stara prodo se motor, cena 10 eur. Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 7, 2019 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Sad si se setio da ponudiš ja juce u barelu pazario 3500 jer te iz wobija su smece neopevano one iz uradi sam đene đene Ili obrnuto. Nadam se da ce o a da izgura bar 3 sezone Sent from my SP6.2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Novembar 15, 2019 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan On 7.11.2019. at 12:44, zor@n je napisao: Imam ja ovakvu iz louis-a, mesec dana stara prodo se motor, cena 10 eur. Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka Pretpostavljam da je to za skuter, kao što im piše na sajtu!? Ja sam imao Dimension: A: 230 cm, B: 140 cm, C: 98 cm I bila mi je taman kad nemam montiran kofer, a ova vidim da je dosta kraća, i to u najvećoj veličini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4959 Napisano Novembar 15, 2019 Drug član, 1054 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan On 11/7/2019 at 2:54 PM, deki295 said: Sad si se setio da ponudiš ja juce u barelu pazario 3500 jer te iz wobija su smece neopevano one iz uradi sam đene đene Ili obrnuto. Nadam se da ce o a da izgura bar 3 sezone Sent from my SP6.2 using Tapatalk Imam istu ovakvu, samo onaj model koji nije za kofer, iako ga imam, jbg nije bilo prave veličine, a meni trebala proverena cerada. Uzeo sam veličinu veću da bi kofer stao i potpuno sam zadovoljan. Pre ove sam imao tu iz Uradi Sam i ispostavilo se da uopšte ne drži vodu. Naravno, lile kiše kao lude prošlog proleća, pa sam morao da investiram u ozbiljniju ceradu, ali daleko od toga da mi je žao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10432 Napisano Novembar 17, 2019 Ne silazi, 2363 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja ovakvu iz louis-a, mesec dana stara prodo se motor, cena 10 eur. Poslato sa LDN-L21 pomoću TapatokaAko nije prodata, zainteresovan sam za ceradu. Nadam se da moze za Apriliu Scarabeo 400. Blaža BgdPoslano sa mog Passport koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5603 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 2511 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u nekom gradu u lidlu jos uvek cerade? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10432 Napisano Novembar 17, 2019 Ne silazi, 2363 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan obidjem Lidl na uglu Ustanicke, zatim na Adi, i na kraju na Vidikovcu. Nema nigde cerada. Pozovem korisnički servis da se raspitam gde ima, kažu, nemaju tu informaciju...Juče saznam ima u Borci još par komada, ako nije već otislo...Poslano sa mog Passport koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5603 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 2511 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas u subotici sve pokupe cim se stavi u prodaju, uglavnom preprodavci pa teraj na buvljak. Znaci ako nesto bude na akciji ako nisam prvi u 8 u lindi posle nema nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Novembar 19, 2019 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pazario ovu ceradu od kolege, mogu reci da je sasvim ok, bas knap staje i ne leze bas idealno na moje motorce, ali za sada radi svoj posao sasvim zadovoljavajuce. U lidlu nisam nasao, kao ni u uradi sam, a ove sa KP su mi delovale bzvz, a da su oko 1000dindzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prezime ime 249 Napisano Novembar 19, 2019 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje kupio od kolege Zorana Louis ceradu, medjutim za moj AA sa koferom je mala (upozorio me covek kada smo se culi, ali ja ne slusam ). Ukoliko je neko od kolega zainteresovan, moze po nabavnoj ceni, 10 eura.Sent from my SM-G960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 657 Napisano Decembar 2, 2019 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 480 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Hocu ja, pisi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Decembar 16, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Evo par utisaka i preporuka za ciradu iz Pontisa Kvalitetna izrada, od napred do pozadi, duplo platno, gornji sloj dobro gumirano, ispod nešto nalik mešu, dovoljno mekano da ne grebe a ima sva svojstva da "motor diše". Bočne strane od kvalitetnog nepromočivog platna. Celokupna izrada dosta kvalitetna. Ima raznih veličina u zavisnosti od motora. Ovo je samo moj utisak, nije reklama (sobzirom da sam bacio par cirada novo kupljene) PS. Ispod je veliki touring motor, sa tri kofera, veličina XXL 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prezime ime 249 Napisano Decembar 16, 2019 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hocu ja, pisi.Samo da kazem da je cerada i dalje aktuelna, kolega je resio da ipak zeli vecu Sent from my SM-G960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...