predrag.pj 4 Napisano Novembar 1, 2019 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Nov sam ovde i treba mi pomoć oko pronalaska delova za mog Bandita, tačnije zanima me gde mogu da nađem prednju masku ili gde mogu kvalitetno da je zakrpim ako ne uspem da nađem drugu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Novembar 1, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Kod svakog dobrog plasticara/varioca, ako nije previse unistena. Moras da odes da proveris. Mislim da rade neki momci iz Surcina. Ne znam za kontakt. Vrv neko zna sa foruma. Mada ima ih po Beogradu i Srbiji, nisu jedini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
predrag.pj 4 Napisano Novembar 1, 2019 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoći Pingvin37. Pa nije strasno mislim da može da se zavari. Probacu da nađem neke pouzdane plasticare da mi to srede, a ako ne uspem u krajnjem slučaju probacu sam. Evo i slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...