Uroš1 1 Napisano Octobar 29, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima s Čukarice. Imam 18 godina, ne vozim i dalje motor, ali će se to uskoro promeniti. Maštam odmalena o dvotočkašima i polako dolazi vreme da se polaže i za to. Nemam nikakvog iskustva na motoru, jer nisam voleo nikad da dovodim ljude u neprijatne situacije, tražeći im "krug", ili još gore da me nauče ponešto osnovno, jer nikad nisam imao nekog bliskog ko vozi motor. Sa 8 godina me je stric provozao na moćnom Suzukiju GSX-R750 i od tad sanjam o ovim mašinama. Učlanio sam se kako bi mi neki od iskusnijih članova pomogli oko ulaska u motosvet, a i da bih mogao da se edukujem o svemu što je potrebno o budućoj "moto karijeri". Hvala unapred svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Octobar 30, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао! Добићеш савета на претек, ево један, за почетак, немој се оптерећивати тиме што не знаш, томе и служи ауто школа, да те научи основама, а после полако. Схватиш шта ти се свиђа, који положај седења, врста мотора, набавиш опрему, па онда слатке муке око потраге за љубимцем. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Octobar 30, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanY 41 Napisano Novembar 6, 2019 U prolazu, 66 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Royal Enfield Himalayan BS6 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8011 Napisano Novembar 7, 2019 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 287 Napisano Novembar 11, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Mnoge lepe savete mozes ovde da nadjes pogotovo ako zelis prvi motor da kupis! A i kolege prodaje jako lepe masine pa mozda pazaris neko i od forumasa! Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...