Alekre 14205 Napisano Octobar 25, 2019 Integrisan, 7767 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, dosadio mi je vizir pa kupujem drugi. Radi se o čuvenoj marki MRA sa podesivim spojlerom. Imate dosta slika kao izgleda iz različitih uglova. Ko ima drugačiji vizir, može da prebaci samo spojler i mehanizam. Vizir sam kupio pre dve godine , nov. Nije nešto što se vuklo od ruke do ruke po oglasima. Cena 85 eur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5010 Napisano Novembar 24, 2019 Drug član, 1556 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Cao Alekre, Nisam kupac, samo bih da kazem da je vizir top. Imao sam prilike da probam i baca vetar taman preko glave. Srecna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Avgust 12, 2020 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Druze jel prodat taj vizir ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1820 Napisano April 7, 2021 Drug član, 621 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuje da li je jos uvek aktuelno za prodaju!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11020 Napisano April 7, 2021 Drug član, 3514 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre Zovu ljudiiiii... ustajjjj !!! Prodje dizanje zastave... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2067 Napisano April 7, 2021 Drug član, 1143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,Oglas je iz 2019-eSent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 297 Napisano April 7, 2021 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,Oglas je iz 2019-eSent from my iPhone using TapatalkSigurno je jos aktuelno, mozda bude i popusta zbog starosti artikla. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14205 Napisano April 7, 2021 Integrisan, 7767 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo moj oglas jbt Hvala Shoyka. Nije na prodaju. Meni uhvati ponekad dosada pa menjam opremu na motoru kad mi dosadi. Tad sam hteo da poručim drugi vizir iz Francuske. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...