Bojan82 8655 Napisano Octobar 22, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Jurim neki motor da kupim i nasao sam ovaj na oglasima.Vlasnik kaze da je sve ko bog osim pinjona km sata. Posto sam ja u Bg a motor u Paracinu ako bi neko bio ljubazan da pogleda valja li mi se cimati do tamo. Suzuki Dr 350 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki Dr 350, 1991. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Octobar 22, 2019 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi poznat motor a tek za mesec dana sam kuci i mogu da pogledam ako to ne bude kasno. Pokusacu da se raspitam u medjuvremenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Octobar 22, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti puno.Javicu ti ako u medjuvremenu uzmem nesto drugo da se ne cimas bzv. Veliki respekt!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Novembar 4, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam drugi motor,ne treba ovaj da se gleda. Poz hvalaaa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...