Сајбер 1 Napisano Octobar 13, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Nis Motocikl: XT 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Nisa, zovem se Djordje i '01 sam godiste, vozim XT125R Poceo sam da vozim juna,nisam seo na motor dok ga nismo kupili za mene i mladjeg brata. Prvih pola sata sam se pitao da li stvarno to zelim, do tad nisam znao koliko je ustvari motor veliki i tezak, prosli vlasnik polomio palac na nozi jer mu pao na nogu dok je silazio s motora(nizak gospodin) ali od kad sam ekspresno naucio da koristim kvacilo i menjac mucim Yamahicu za sve pare. Nemam dozvolu, mada radim na tome... za sad vozim po selu,njivama i sumama, nema policije blizu mada i da ima nosim full opremu kad se vozim tako da ne verujem da raditi rutinsku kontrolu pored dedine sume Da mogu da biram uzeo bi neki supermoto tipa WR250X ili DRZ400SM i imao bi jos jedan Hard Enduro za off road ali pare su problem... ustvari nisu, para nema Za sad XT ce morati da izdrzi dok ne uzmem dozvolu i ne dovezem je u grad gde nece biti mucenja po prasini i blatu,lep je motor da bi ga bacio na zemlju pri zabacivanju zadnjeg kraja ili isprobavanju wheelie-ja Odavno pratim forum ali nikako da napravim nalog,uskoro mozda i postavim neke teme koje su mi potrebne Trenutno nemam slika,prazan mi je telefon pa cu sutra probati da postavim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5847 Napisano Octobar 14, 2019 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Octobar 14, 2019 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Octobar 14, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kinetix 5 Napisano Octobar 20, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki rf-600 Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred,i dobrodosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Octobar 21, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...