Mikulanac 7909 Napisano Octobar 12, 2019 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Stigli novi amortizeri ali za pogresan motor. Zadnji ugradjen i skinut, presao ukupno 10 km a prednji nikad montiran. Proizvodjac je italijanska firma MUPO koja radi vrhunske zamenske amortizere za mnoge motore. Naknadno mi je stigao njihov amortizer za GS i mogu reci da sam odusevljen promenom, osetno bolji nego fabricki. Amortizeri koje prodajem dolaze u originalnom pakovanju, sa upustvom i kojekakvim papirima,dijagramima itd... Pasuju za R 1200 R proizvodnja 2006 -2012 godine i to za one koje fabricki imaju SHOWA amortizere. Da ne bude zabune u setu su samo amortizeri bez opruga i ostale elektronike. Placeni su pre par meseci preko 600 eura a sada vidim da je neka akcija i da ih nude za 500 sto mozete pogledati na donjem linku. Moja cena za ovaj komplet bi bila 450 eura. Ako ima nekih pitanja stojim na raspolaganju, mislim na pitanja o amortizerima, ne resavam ekonomske i ljubavne probleme. V12BMW013S PORTABLE KIT MUPO MESA BMW R 1200 R FRONT SHOWA ESA 06-12 WWW.WRS.IT Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Februar 29, 2020 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Treba li nekom pa da se dogovaramo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Maj 17, 2020 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek u ponudi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano April 24, 2022 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Jos skupljaju prasinu pa da ih aktuelizujem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...