kgujas 1 Napisano Maj 15, 2008 U prolazu, 67 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Imam jedan problem sa slavinom od rezervoara. Svo gorivo mi iscuri kroz normalan polozaj,tako da mi ne ostane nista za rezervu. U cemu je caka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 15, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je neko izvanio crevce iz slavine sa gornje strane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Maj 15, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je neko izvanio crevce iz slavine sa gornje strane... Upravo tako. Kada skines slavinu videces dve male rupe kroz koje curi benzin. U jednoj od tih rupa trebala bi da je cevcica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8667 Napisano Maj 15, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan meni je ta cevcica bila po meni previse dugacka, ostajalo rezerve vise od 5 litara, pa sam je malo skratio. Kod tebe je sigurno taj slucaj da nemas tu cevcicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kgujas 1 Napisano Maj 18, 2008 U prolazu, 67 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam,to je bilo to. Nije bilo nikakve cevcice unutra. Nisam znao sta da stavim,pa sam zrtvovao jedan umetak od istrosene hemijske i zasad radi. DA li moze negde ta cevcica da se kupi ili da li neko ima bolje resenje? Jedino me plasi da li ce benzin da nagrize taj umetak od hemijske ali ne bi trebalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Maj 18, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan imam ja bolje resenje. napravi da bude isto kao na slici ovoj gore. metalnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 19, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Pa najbolje Kupi nove slavine, nisu skupe covece!Moze da zapadne nesto u rupice i da nemas posle dovod, ( ako protruli ono sito- cevasto) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...