ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 6, 2019 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem aftermarket auspuh R1200GS 2013+ (LC model). Akrapovic, Mivv... 063 12 22 066 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 8, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ima nas koje interesuje Akrap i za "vazdusni" model... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 7, 2020 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3747 Napisano Februar 15, 2020 Astro Puki krsi sva pravila!, 924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Akrapovic sports silencer for BMW R1200GS, R1200GSA, genuine BMW accessory WWW.EBAY.COM Akrapovic sports silencer for BMW R1200GS, R1200GSA (2004 - 2014, oil/air... Evo ti Laki,ovo je pristupacno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Februar 15, 2020 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, punisa 16 je napisao: Akrapovic sports silencer for BMW R1200GS, R1200GSA, genuine BMW accessory WWW.EBAY.COM Akrapovic sports silencer for BMW R1200GS, R1200GSA (2004 - 2014, oil/air... Evo ti Laki,ovo je pristupacno. Djaba ti ga si krečio preporuku za lonac..... May not ship to Serbia Jedino da lično ode i preuzme...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3747 Napisano Februar 16, 2020 Astro Puki krsi sva pravila!, 924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tako 2x kupio i ako je pisalo isto. Ne mora da znaci. To je do prodavca hoce li da se potrudi da posalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 17, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ljubitelj kupovine na nevidjeno. I kad ja prodajem moto opremu ne prodajem sliku u katalogu ("znas, evo ovakvu jaknu mogu da ti nabavim"), nego kupim i donesem u Srbiju pa musterija moze da opipa i proba robu. Tako i ovde. Ako mi posalje kineski umesto originalni, sta mu ja odavde mogu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 242 Napisano Februar 22, 2020 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Laki za moj ukus lepši je zvuk sa fabričkim auspuhom, za nijansu je glasniji od fabričkog, mene iritirao na duže ture, možda većina ne misli tako ali to je moje mišljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 23, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, mecki u Rumuniji oktobra 2019-e se zvuk fabrickog auspuha nikako nije svideo kad sam zavrnuo gas pa je krenula u povlacenje. Ili je to bilo zbog mene ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10332 Napisano Februar 23, 2020 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, LuckyVladano je napisao: Vidi, mecki u Rumuniji oktobra 2019-e se zvuk fabrickog auspuha nikako nije svideo kad sam zavrnuo gas pa je krenula u povlacenje. Ili je to bilo zbog mene ? A nije tražila sladoled? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 242 Napisano Februar 23, 2020 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, LuckyVladano je napisao: Vidi, mecki u Rumuniji oktobra 2019-e se zvuk fabrickog auspuha nikako nije svideo kad sam zavrnuo gas pa je krenula u povlacenje. Ili je to bilo zbog mene ? Ma nije zbog tebe sigurno... eto da si imao akrapa pa mu se dopao zvuk pitanje da li bi sad imao ko da kucka o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 24, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljno, zavrnuo sam gas pre nego sto sam je video. Ona je stajala uz put sa moje strane, i zickala klopu od dva zaustavljena auta iz suprotnog pravca. Kad je cula ono BRROOAARR napravila je par koraka u rikverc, i ja sam tad vec proleteo. Kad sam je video, bilo je vec kasno da kocim da je uslikam (jer smo, kao sto sam tamo napisao, jako sporo vozili ) Pisao sam nesto o tome u putopisu "Rumunija - u trci sa snegom" iz oktobra 2019-e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 25, 2020 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Tema je vezana za kupovinu auspuha tako da molim lokalne spamere da ne guse temu. Hvala i poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 26, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini (ako si mislio na mene). Nije namerno. Ako ti neko ponudi greskom auspuh za stare vazdusnjake molim te prosledi mi njegov br. Izvini jos jednom i srecna potraga ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...