crniimarko 5 Napisano Octobar 5, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, trazim posao moto mehanicara. Nemam predhodnog iskustva, imam zelju i volju da ucim. Trenutno sam zaposlen kao Programer/Operater industiskih masina (CNC), tacnije tehnologijama probijanja lima. Radno vreme mi je u dve smene: od 06h-14h ili od 14-22h, sto znaci da bih drugu polovinu dana zeleo da radim, tj. ucim moto mehaniku bez novcane nadoknade. Ako ima neko ko je dobre volje i potrebna mu je pomoc u garazi neka me kontaktira, vredan sam i jako brzo ucim! Hvala, s' postovanjem, Marko. 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3891 Napisano Octobar 5, 2019 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ovde... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crniimarko 5 Napisano Octobar 5, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 75 Napisano Octobar 5, 2019 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan "Fiat servis Goran" na Altini , odličan veliki servis sa tradicijom ,,,,,,, imaš na netu telefon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Octobar 5, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan "fiat goran" je odlican servis,ali oni rade automobile. Covek zeli moto servis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crniimarko 5 Napisano Octobar 5, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, hvala Milose Mislim da cu otici kod "Fice", cisto da se javim i upoznam pa cemo videti na dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8598 Napisano Octobar 5, 2019 Drug član, 387 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Баш си прави црни Марко, данас сви хоће да живе на фору а ти запео да радиш и то два посла... Нека је са срећом. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...