Yanco 2633 Napisano April 4, 2020 Slow rider, 945 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 [[Template forums/front/topics/post is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Nile. 1467 Napisano April 4, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Yanco said: Ja sam ovo uzimao preko AliExpress-a, ako na ovo misliš: #Aliexpress € 1,15 17%OFF | Universal 2pcs Square Motorcycle Battery Terminals Rubber Covers Red&Black fit for Bike Scooter for Kart ATVhttps://a.aliexpress.com/_d6pHLnM Upravo to, jedino mi ne igra ulogu sto bih morao da cekam do leta, mozda i duze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano April 5, 2020 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam trazio te kapice ali nisam uspeo. Samo aliexpres.. Otprilike sam i ja zimus odradio jednu Apriliju Caponord, ovako kao ti i razmisljam da postavim temu.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano April 6, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan On 4/5/2020 at 9:35 AM, Simon69 said: I ja sam trazio te kapice ali nisam uspeo. Samo aliexpres.. Otprilike sam i ja zimus odradio jednu Apriliju Caponord, ovako kao ti i razmisljam da postavim temu.. Izgleda da ce taj poduhvati cekati da stignu zastitne gume sa aliexpressa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano April 6, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 80%.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6089 Napisano April 7, 2020 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Fali joj elegantni SC Projekt ispušni lonac.Ostalo mašala!!!Vozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano April 15, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Skuplja se materijal za jedan ozbiljan projekat a u medjuvremenu... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano April 15, 2020 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li na tom faru neki serijski broj? Postavi sliku kako taj far izgleda (prednji deo/zadnji deo) -pogledacu ovde da li ga ima na oglasima Sve pohvale za rad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17969 Napisano April 16, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2449 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Teraj brate ovo, batali krpice, cetkice i ostalo... zasto ga poliras kad si ga skoro farbao? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10646 Napisano April 16, 2020 Hronični Motociklopata, 7389 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan On 18.3.2020. at 11:43, Nile. je napisao: Znam da sam picajzla, ali ovo ITALY mi bode oči, tako Englezi pišu, Italijani u svojoj abecedi nemaju slovo "Y", oni pišu ITALIA. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 16, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A i mozda da se okrene prema vozacu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano April 16, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 56 minutes ago, Biker-Boy said: Znam da sam picajzla, ali ovo ITALY mi bode oči, tako Englezi pišu, Italijani u svojoj abecedi nemaju slovo "Y", oni pišu ITALIA. Nije bilo takve trazio sam 30 minutes ago, Savan said: A i mozda da se okrene prema vozacu? Prvo sam probao tako ali nekako se oblik nije uklopio, sad je kasno sve i da hocu jer je aluminijumska samolepljiva plocica i zalepila je jako nema skidanja, tako da mora da ostane u tom polozaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 16, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ne diraj ništa onda Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano April 16, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan nile i ovaj panjic ti ispao kao da su ga italijani dizajnirali dobar si doobar pohvale za trud imas smisla za sve pa cak i za fotografa crvene ruze crveni bajk dobar si doobar 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano April 16, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, floyd032 said: nile i ovaj panjic ti ispao kao da su ga italijani dizajnirali dobar si doobar pohvale za trud imas smisla za sve pa cak i za fotografa crvene ruze crveni bajk dobar si doobar Hvala kolega! Taj panjic sam ja verovao ili ne pravio upravo da sluzi za to sto je i upotrebljen na slici, svaka cast za zapazanje, mislio sam da se ne primecuje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano April 16, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma nista nista da sam na tvom mestu imao bih trilemu u koju boju da ga ofarbam crvenu da ide uz bajk crnu da ide uz nozicu ili zutu da bode oci uz amortizer 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 16, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Kao i ono na rezervoaru. U boje italijanske zastave. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano April 17, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan al naopako levo crvena sredina bela desno zelena nile salimo se u doba korone ne zameri inace bi prolupali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano April 19, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan A sad nesto za one 'picanere' kao sto sam i ja sam, krenulo se od najsitnijih delova, za probu, na redu je zadnja viljuska i ram! Jedva cekam! Kako vam se cini? Opet da ponovim, zadnja viljuska i ram, jedva cekam! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano April 19, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Samo dobro ispoliraj, da ne potamni vremenom. Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano April 19, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Nile. said: Opet da ponovim, zadnja viljuska i ram, jedva cekam! Lepo ispolirano. Šta misliš o ovom kitu za poliranje? Alati i oruđa : Set za poliranje Wolfcraft 09.04.2020 - ID 48776915 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Set za poliranje Wolfcraft Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano April 19, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, štampar said: Ispolirao je on to odlično ali ... Koliko vidim deo je bio (verovatno anodiziran) pa zatim ofarban.To je standardna zaštita za delove Al i Al legura koji štite komad od korozije.Sada tog sloja više nema i korozija će krenuti kad tad ... Po istom principu smo polirali aluminijumske felne drugaru na auti pre par godina i dalje ne postoje tragovi korozije a znamo u kakvim su uslovima bile za tih par godina, ne bi trebalo ni ovde faliti bilo sta pogotovo sto ce jos manje biti izlozeno... Takodje sa druge strane je skinut sloj o kome pricas sigurno vec 5-6 godina jer se vidi da je dotrajao, naravno trunke korozije nema kao ni bilo gde drugde na motoru, hvala na kvalitetnom objasnjenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano April 19, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Prvo se to izgrebe sa moto obucom ili čizmama, onda krene oksidacija.Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano April 19, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da to poliranje, zahteva održavanje. Zato ko to voli mora i da održava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano April 19, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovako ja planiram da uradim na mom motorciklu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...