mladenjanjusevic 108 Napisano Septembar 29, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege motoristi Da li mozda neko sa foruma ima staru/viska kacigu koju ne koristi i da bi je poklonio? Svi znate kako ide "E hajd me provozas krug " i nakon toga sledi odgovor "Ali nemam drugu kacigu "... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Septembar 29, 2019 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti odgovara XXL ili cak XXXL U svakom slucaju neki bas veliki kalup je u pitanju. Ima suncane naocare, ali je pukao mehanizam pa su stalno spustene. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Septembar 29, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, steefanv said: Ako ti odgovara XXL ili cak XXXL U svakom slucaju neki bas veliki kalup je u pitanju. Ima suncane naocare, ali je pukao mehanizam pa su stalno spustene. WOW Nisam uopste ocekivao ovako brz odgovor! S obzirom da ja nosim L velicinu mislim da bi ta XXL/XXXL bila prevelika svima @steefanv Hvala u svakom slucaju, cenim ponudu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Septembar 29, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam jednu Shoi ali je isto xxl 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9455 Napisano Octobar 5, 2019 Drug član, 1941 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan U suštini, mi glavati smo najbolji ljudi, sve ponude XXL + Sent from my SM-N950F using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Octobar 8, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan On 10/5/2019 at 11:11 PM, ProMaster said: U suštini, mi glavati smo najbolji ljudi, sve ponude XXL + Sent from my SM-N950F using Tapatalk Ahahahahah, izgleda tako Valjda ce se pojaviti neko sa manjom glavom, a da je isto dobar covek tj. darezljiv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 720 Napisano Octobar 8, 2019 Zainteresovan, 458 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja HJC smoke CL-14 neki M-58 velicina, treba samo mehanizam vizira da se zameni, radi i ovako ali sa jedne strane ne drzi bas najbolje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Octobar 9, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 5.10.2019. at 23:11, ProMaster je napisao: U suštini, mi glavati smo najbolji ljudi, sve ponude XXL + Sent from my SM-N950F using Tapatalk Stvarno ako nekome treba za suvozača neka se javi da ne zauzima mesto i ne kupi prašinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2036 Napisano Octobar 9, 2019 Drug član, 1134 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ili za backup suvozacicu ;-)Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Octobar 11, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan On 10/8/2019 at 8:24 PM, Partiota said: Imam ja HJC smoke CL-14 neki M-58 velicina, treba samo mehanizam vizira da se zameni, radi i ovako ali sa jedne strane ne drzi bas najbolje Ovo ne zvuci lose. Hajde u privatne poruke pa da se dogovorimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Octobar 21, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan @Partiota kaciga je stigla i posluzice za suvozacice, a i za nekog manje glavatog suvozaca Hvala jos jednom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitrovski73 4 Napisano Decembar 3, 2019 U prolazu, 3 postova Lokacija: Kumanovo Motocikl: Kawasaki z750r Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima ,jel ima neko za prodaju crni vizir za kacigu Mt ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3893 Napisano Decembar 25, 2019 Drug član, 1009 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan U radnjama su oko 3000 din za MT kacige, teško da ima polovno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Januar 1, 2020 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio zadrzao moju davno greskom kupljenu razgalvljenu XL, bas radi suvozaca. Nema "ne mogu da je navucem", one size fits all Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...