Zokki 32 Napisano Maj 15, 2008 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na hrabrosti-Dobro došla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 15, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan za pocetak 600 kubika? dobro je, svaka cast! Dobrodosla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Maj 15, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan haha... extra bwe...respect... bwawo..pa i mi devojke smo snazne... sta je to 600 kubika dobrodoshla.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 16, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan glupo je da pisem o sebi,oni koji me poznaju pretstavice me mnogo bolje Pa da kažem ja Cheesy kada nećeš ti. Željka iz Prijedora,radi u Banjaluci ( medicinska sestrica Namigivanje ) vozi Suzanu 600 F,položila A nedavno,usudila se SAMA ( znate onu narodnjačku : izdali me prijatelji,izdao me brat... Zelenko ) doći ( i vratiti se ) na skup u Umag.Dobila poklon kao najudaljeniji ženski učesnik Smeško.Lijepo smo se družili,dobro se uklopila među matore bajkere,"zrači pozitivno",tolerantna,vesela,neudata ( ajde momci,ima i miraza... Cheesy )... Alooooo...dokle ćeš se ti predstavljati...ovo sam već jednom napisao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanBL 0 Napisano Maj 16, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosla i svaka cast za turu !!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 16, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za jednu hrabru devojku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Maj 16, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav zeljka i izvini i oprosti sto sam nestao iznenada u umagu,odveli me neki dugi putevi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Maj 17, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan bravo! to je biker! (bikerica) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Maj 17, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Željka! Svaka čast! pozdrav zeljka i izvini i oprosti sto sam nestao iznenada u umagu,odveli me neki dugi putevi Dačo, razočarao si me i kao čovek i kao komunista ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubba Zanetti 1 Napisano Maj 18, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Diablo666 0 Napisano Maj 18, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: Zvezdara :) Prijavi odgovor kao problematičan poz... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav zeljka alalti vera svaka cast polozila si ispit sada si postala prava motorasica jos jednom svaka cast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...