Remooz1978 7 Napisano Septembar 26, 2019 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Kupio sam ovaj varijator za svoj skuter, Honda Pantheon 125cc 4t... Takođe, kupio sam set oprugica za kvačilo. To je set od devet oprugica, različitih boja. Bele, žute i crvene. Koje da stavim? Da li one koje hvataju na većem broju obrtaja ili suprotno tome. Šta dobijam kad stavim slabije, šta kad stavim jače...Hvalaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Septembar 26, 2019 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Stavi bele jer su najpribliznije fabrickim koje su ujedno I najmekse. Ako stavis zute/crvene oprugice, motor ce ti kretati na vecim obrtajima sto nije dobro po lamele na kvacilu....spaliceh ih vrlo brzo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Remooz1978 7 Napisano Septembar 26, 2019 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Baš me briga za lamele, one nisu toliko skupe, ako ću dobiti nešto od performansi...Samo me zanima, šta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Septembar 27, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kretanje na visokim obrtajima, ispaljivanje kao iz praćke na tim (visokim) obrtajima, bespotrebno visoku potrošnju, spaljene lamele.. treba dalje? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2357 Napisano Septembar 27, 2019 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @Remooz1978 Koje ti je godiste taj Pantheon? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Septembar 28, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2006. Ima u drugoj temi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...