JoeD 591 Napisano Maj 4, 2020 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan A bez ogranicenje po pitanju snage i kubikaze, moze Hayabusu da vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Maj 5, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Stariji ljudi moraju ranije da legnu da se odmore, misle oni na sve 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoS 48 Napisano Maj 18, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav forumasi. Danas sam dobio šok terapiju srpske birokratije u vidu susretanja sa ovim problemom koji ste tako lepo prodiskutovali na ovih 20ak strana. Dakle situacija standardna: imam B kategoriju od 2008. godine, upisao sam za A prosle godine, a polozio prosle subote. Odem sav srecan da predam papire za upisivanje nove kategorije i glatko me odbiju sa ovom pričom o izdavanju probne dozvole. Pročitao sam sve što ste napisali, video i novi predlog o izmenama koji će rešiti ovaj problem za nas koji imamo AM. Međutim, sada sam u dilemi. Da li uzimati ovu probnu i uzdati se u to da ćemo moći da je zamenimo za punu kada predlog bude usvojen, ili čekati usvajanje predloga za predaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Maj 18, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi tu koju daju, lako zameniš kasnije ako dođe do neke izmene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Maj 18, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se, izmi šta se nudi. Očigledno zavisi od opštine i kako ko tumači zakon. Ista prica je i za tehnički (skidanje kofera) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoS 48 Napisano Maj 18, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Jasno, uzecu onda tu probnu pa ajde da vidimo dal ce biti ispravljeno u buducnosti. Igranka bez prestanka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan978 0 Napisano Maj 18, 2020 U prolazu, 27 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Arqin Bruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam polozio A. Sta ja sad da radim? Mislim, sta da uplatim? Ako dobijam probnu A dozvolu,znaci da to nema veze sa mojom "pravom" dozvolom,znaci ne uplacujem Dopisivanje kategorije. Sta onda da uplatim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saillor 68 Napisano Maj 18, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Milan978 je napisao: Danas sam polozio A. Sta ja sad da radim? Mislim, sta da uplatim? Ako dobijam probnu A dozvolu,znaci da to nema veze sa mojom "pravom" dozvolom,znaci ne uplacujem Dopisivanje kategorije. Sta onda da uplatim? Uplaćuješ kao što sam i ja, upis nove kategorije ali ti oni uz važeću dozvolu izdaju još jednu, probnu za A. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Maj 18, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Odeš lepo u sup i tamo ti daju uplatnice. Kad platiš u posti/Banci, vratiš se i predas. Dobiješ potvrdu za to i 10 dana kasnije dođeš po dozvolu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoS 48 Napisano Maj 18, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan 27 minutes ago, Milan978 said: Danas sam polozio A. Sta ja sad da radim? Mislim, sta da uplatim? Ako dobijam probnu A dozvolu,znaci da to nema veze sa mojom "pravom" dozvolom,znaci ne uplacujem Dopisivanje kategorije. Sta onda da uplatim? Kao sto su meni rekli, taksu uplacujes za izdavanje probne vozacke, sto je 294din. Taksa za dopunu kategorije je 255din pa su me zbog toga vratili da uplatim drugu jer je jelte pogresna taksa u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3482 Napisano Maj 20, 2020 Drug član, 956 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Xaxaxa, isto i meni. Ništa se u jebenom Beogradu nije promenilo. Malopre predao za A, šalteruša kaže mora probna i vrati me da platim uplatnice za probnu, jer sam uplatio redovno priznanice za upis nove kategorije. Dakle duplo platio, jer niko ti neće vratiti pogrešnu uplatu. Nije ni kinta velika za nerviranje, ali ljudi, dobijam probnu za A, dok za B imam 30 godina dozvolu. Znači imaću dve jebene dozvole. Gospode Bože... nemam kintu neku veću da odem iz ovog cirkusa. PetkovicBečej da budeš srećan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncicaoblacic 50 Napisano Maj 20, 2020 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan Sačuvajte tu uplatnicu pa kad istekne probna iskoristite je za upis kategorije. Meni su rekli da novac ne mogu vratiti ali ne zastareva, kad dodje vreme upisa, važiće uplata. Nije neka para, al iz inata čuvam uplatnicu jer se nisu udostojili da nas normalno obaveste o celoj situaciji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3482 Napisano Maj 20, 2020 Drug član, 956 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, suncicaoblacic je napisao: Sačuvajte tu uplatnicu pa kad istekne probna iskoristite je za upis kategorije. Meni su rekli da novac ne mogu vratiti ali ne zastareva, kad dodje vreme upisa, važiće uplata. Nije neka para, al iz inata čuvam uplatnicu jer se nisu udostojili da nas normalno obaveste o celoj situaciji. I to mi je prošlo kroz glavu. Da li sada moram nalepnicu P i da li mogu do izdavanja proklete probne da vozim legalno sa potvrdom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Maj 20, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Atorn je napisao: I to mi je prošlo kroz glavu. Da li sada moram nalepnicu P i da li mogu do izdavanja proklete probne da vozim legalno sa potvrdom? Kad je zena vadila porbnu za B rekli su da ne moze da se vozi sa potvrdom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncicaoblacic 50 Napisano Maj 20, 2020 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan Možete da vozite sa potvrdom i morate lepiti nalepnicu (po zakonu) . Sad, neki kažu da policija ne pravi problem ali svakako imaju osnov za kaznu. Ja sam prošle nedelje u dva kilometra srela tri patrole i pojela bi se živa da su me zaustavili i kaznili, a kažu da su pooštrene kontrole, stvarno ne bih da ja punim budžet. Nalepila sam nalepnicu na 500 kubika, muž umire od smeha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3482 Napisano Maj 20, 2020 Drug član, 956 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, suncicaoblacic je napisao: Možete da vozite sa potvrdom i morate lepiti nalepnicu (po zakonu) . Sad, neki kažu da policija ne pravi problem ali svakako imaju osnov za kaznu. Ja sam prošle nedelje u dva kilometra srela tri patrole i pojela bi se živa da su me zaustavili i kaznili, a kažu da su pooštrene kontrole, stvarno ne bih da ja punim budžet. Nalepila sam nalepnicu na 500 kubika, muž umire od smeha Ma naći ću neku malu,šta da radim. Iste su nam mašine gpz500 i en 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncicaoblacic 50 Napisano Maj 20, 2020 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan Nemaaaaa male, sve su iste Propisana veličina zakonom, bele sa plavim da drečeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3482 Napisano Maj 20, 2020 Drug član, 956 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad ga gledam i plačem kako će ružno da mu stoji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Maj 20, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Proćiće i to. I moja je gospođa nosila oznaku. Posle nekog vremena ogugla čovek.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncicaoblacic 50 Napisano Maj 20, 2020 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma, meni smešno, ne smeta mi. Al' je sveukupni zakon u stvari tužan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3482 Napisano Maj 20, 2020 Drug član, 956 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Za koliko dana je gotova probna? Reče ona, ali sam toliko besan bio da je nisam čuo uopšte. Neverovatno kad čoveku daš malo vlasti, pa to je ludilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncicaoblacic 50 Napisano Maj 20, 2020 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan U oktobru je u Novom Sadu bilo 10 radnih dana. Možda bi trebalo to da proverite kao i vožnju sa potvrdom. Gore piše da ne sme sa potvrdom, možda i tu ima različitih tumačenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoS 48 Napisano Maj 20, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni su isto rekli da sacuvam uplatnicu za kasnije. Takodje su mi rekli da nema voznje sa potvrdom. Cekam 7 radnih dana da dodje probna, pa sad da li ce u tom roku...videcemo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Maj 20, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Atorn je napisao: Za koliko dana je gotova probna? Reče ona, ali sam toliko besan bio da je nisam čuo uopšte. Neverovatno kad čoveku daš malo vlasti, pa to je ludilo. 7 dana bese u Ljermontovoj. Bar tako bese u februaru. E sad za voznju sa potvrdom, kao sto rekoh salterusa rece da ne moze da se vozi, a drugaru u auto skoli rekli da moze. Ja bih ipak sacekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoS 48 Napisano Maj 20, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu sacekati sigurno, posto se i potraga za prvencem nastavlja Elem, ima nade za nas koji imamo B po starom zakonu. Postoji predlog izmena zakona koja kaze da svi koji imaju AM kategoriju nece morati da imaju probnu za A. Al kad ce doci na red, ne znamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...