Beloica 17 Napisano Februar 12, 2021 U prolazu, 5 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha xj 600 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, trudio sam se i sređivao sam ga za svoju dušu. Savršen motor za grad ali i za duga putovanja. Međutim sada, posle 5 godina druženja razmišljam da pređem na fjr... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8544 Napisano Februar 20, 2021 Drug član, 384 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da kupim plovak goriva za Diversion 900? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Februar 20, 2021 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Citam pitanje, razmisljam i pocinjem da se smejem, vidi ga ovaj trazi da kupi plovak za pecanje na forumu za motore i tako dok se smejem posle minut procitam recenicu do kraja Izvinjavam se za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Februar 20, 2021 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da kupim plovak goriva za Diversion 900? Ne odgovara od 600?Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8544 Napisano Februar 20, 2021 Drug član, 384 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne, ne znam da li može da se budži onaj mehanički da onim "električnim" delom od nekog drugog modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Februar 20, 2021 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 4 plovka od 600 od karburatora Mikuni bds28, ako hoces kazi mi samo sta da izmerim pa ako ti odgovara mogu ti poslati jedan. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8544 Napisano Februar 20, 2021 Drug član, 384 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi, pokušaću sutra da nađem vremena i skinem rezervoar, da izvadim plovak, pa ćemo videti. Farbao sam isti i nisam skinuo plovak i farbr ga je tumbao i okretao i odvojio se plovak od onog mernog dela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8544 Napisano Februar 21, 2021 Drug član, 384 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @x-man na trudu, nismo ništa rešili, idemo dalje. Elem plovak je od rezervoara sa Diverzije 900.Na mom se raspao deo koji kliza preko pinova koji očitavaju nivo goriva. Deluje mi taj delić sličan sa TDM-a ili možda čak i Fazera, pa možda može da se nabudži đunta sa sitnim nutom. Ima li ko iskustva sa ovim sokoćalom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Mart 3, 2021 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da li neko ima polovan a dobar zadnji amortizer za Yamahu Diversion XJ600 Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beloica 17 Napisano Mart 6, 2021 U prolazu, 5 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha xj 600 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Prodao sam svoju diverziju, sada tražim neku fjr ili crossrunnera u extra stanju, pa ako ima negde neki vi predložite. Takođe prodaje delove oklopa sa slika. Oklopi su celi, nikada krpljeni ili udarani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
+dAyWaLkEr+ 82 Napisano Mart 11, 2021 U prolazu, 38 postova Lokacija: MalaMo Motocikl: KAIŠ A HARLEY NIJE Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se upišem i ja u ovaj klub... Veliki pozdrav i sigurni putevi svima. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black79 9 Napisano Mart 11, 2021 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi motor.Skupljao novac da kupim aždaju i posle dosta razmišljanja kupih diverziju 900...Malo saveta za novog kolegu...Na šta obratiti pažnju, na koliko km se šta menja? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8544 Napisano Mart 12, 2021 (promenjeno) Drug član, 384 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ovu Diverziju na oglasima, lepo je izgledala. Šta znam izmenjaj ulje i filtere, ja sipam u moju po preporuci jednog dugogodišnjeg vlasnika iste IPONE 15W50 polu sintetiku. Ulje kardana na dve godine, za ostao stvarno je nekvarljiv motor. Ponešto ima da se prčka, hoće gumica slavine da procuri, pumpa goriva, akomulator itd, kao i na svakom. Čuvaj ga i održavaj i samo gas, za to je namenjen i kupljen, sa srećom te služio. Promenio Mart 12, 2021 član shlem 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black79 9 Napisano Mart 12, 2021 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu.Jedva čekam da malo vidi puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black79 9 Napisano Mart 16, 2021 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 11.3.2021. at 9:22, +dAyWaLkEr+ je napisao: Evo da se upišem i ja u ovaj klub... Veliki pozdrav i sigurni putevi svima. Ziv bio...Navozao se... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 31, 2021 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav evo da se i ja ovde upišem posle tdm 900 ...pa je izbor na xj 900 s iz 2000 god. pise 55000. stajala tri godine od kako je uvezena iz svice 2018 pisacu kad je bolje upoznam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 31, 2021 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan On 16.3.2021. at 18:04, Black79 je napisao: Ziv bio...Navozao se... mi smo novi diverzanti? pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 31, 2021 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan On 24.9.2020. at 23:54, Pingvin37 je napisao: Yamaha Diversion XJ 900 S WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha Diversion XJ 900 S, 2000. godište, Touring, vozilo prešlo... Cena 200e dole za gume i za 2000e motor u korektnom stanju. Kilometrazu i godiste ne gledaj toliko, nego samo stanje. To je staro pravilo kod vazdusara/uljara... dal sam ovu ja kupio isto godiste ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 31, 2021 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan On 2.8.2020. at 14:11, shlem je napisao: Koje ulje sipajte u mašinu, i koje gume preporučuje te, za Diversion 900? Pošto sam namislio da ga farbam, da li postoje originalne nalepnice za isti? ulje sam sipo juce ipone polusintetiku.. danas odneo plastike na farbanje posto je izbledela ili sta vec neznam ..ruke za farbanje 120 eu .dal puno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 31, 2021 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan On 4.8.2020. at 14:06, x-man je napisao: Ljudi ako nekom treba ima dosta delova za diverziju 600. Saljite u pp sta vas interesuje. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka hitno mi treba srednja nogara stender ako neko ima kupujem ,,,kod mene je nije bilo????? dal su idte i za 600 i 900? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Mart 31, 2021 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam srednju, imam samo bocnu za 600. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 4, 2021 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan evo vec mali problem otiso TPS senzor obrtaljka ide na 10 pa se vraca sama.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano April 5, 2021 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se što se mešam kao (samo) bivši vlasnik Diverzije. Janko, sa tobom sam pričao jesenas, kad sam prodavao svoj motor, pa nekako smatram da se znamo. Zato se pitam, da li si kupio motor značajno ispod cene ili si ga gledao noću i žmureći? Evo za par dana ti već nakupi par stotina evra dodatnih troškova, a nisi ni počeo pošteno da se voziš. I ja sam skoro kupio motor sa dosta (skrivenih) mana, sredjen je, ali je značajno prešao očekivani budžet, ali mi se čini da su kod tebe mane, većinom, bile vidljive. Bar ja još ne videh Diverziju bez centralnog štendera... Izvini još jednom ako sam ti stao na žulj, to mi nikako nije namera, samo mi je krivo kad se bilo ko od nas predje kod kupovine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano April 5, 2021 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Oce da skinu centralni stender kad budze auspuhe 4u1 i onda on smeta, pa se zagubi negde i tako... Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 6, 2021 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan On 6.3.2021. at 21:48, Beloica je napisao: Prodao sam svoju diverziju, sada tražim neku fjr ili crossrunnera u extra stanju, pa ako ima negde neki vi predložite. Takođe prodaje delove oklopa sa slika. Oklopi su celi, nikada krpljeni ili udarani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...