salem 1053 Napisano Septembar 24, 2020 Zainteresovan, 743 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan ...i nisam pokako nego polako izbacivao... Jos jedna stvar, prvi kriterijum, mozda i najvazniji, prilikom odlucivanja sta kupiti je udobnost suvozackog mesta. ako se ne svidi zeni, a imamo podosta godina, nema nista od voznje. mogu slobodno da ga menjam za skutercic 50ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 191 Napisano Septembar 24, 2020 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Suvozač ima odličan položaj. Od promene motora na ovamo, moja saputnica dosta češće inicira vožnje nego ranije. Takođe sam svež na Diverziji, pa neka neko iskusniji napiše mane eventualne (ukoliko ih ima ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 24, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, salem said: E, ljudi... Prvo pozdrav svima, nisam postavljao nista par godina i sad imam jedno pitanje Opasno sam se nalozio na diverziju 900 i citajuci vase komentare pokako sam izbacivao ostale modele koji su bili na mojoj listi. Mislim da je ovaj tacno po mojoj meri. Pitanje: da li treba da otvorim novu temu sa nazivom "losa iskustva i negativna misljenja za xj 900" ili mi mozete ovde reci sta je lose kod tog motora. Znam mu vrline ali nigde nisam nasao ozbiljnije mane. Ne mislim na zastitu od vetra ili slicno. Hvala Nisam vozio 900 nego 600, al pratim oba modela godinama...Nema neke specijalne mane. Pojavi se problem kao na svakom motoru sto se pojavi zbog starosti, losijeg odrzavanja, dotrajalosti i slicno. Sto je donekle i normalno. Al taj motor nema mane. Bar po mom nekom vidjenju. Eto, mozda taj primarni lanac kad se istegli trebalo bi izbaciti masinu van rama i zameniti ga. Nije bas lak posao ni za majstora. Tu i tamo korpa kvacila mora da se remontuje. Al sve to posle 100, 150K km uglavnom. Ma, retko dobra masina...Jos ako je nadjes u dobrom stanju, milina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 24, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Diversion XJ 900 S WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha Diversion XJ 900 S, 2000. godište, Touring, vozilo prešlo... Cena 200e dole za gume i za 2000e motor u korektnom stanju. Kilometrazu i godiste ne gledaj toliko, nego samo stanje. To je staro pravilo kod vazdusara/uljara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boss 33 Napisano Septembar 24, 2020 U prolazu, 75 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Korektna cena,nema greške ako je dobro održavan ...Mnogo prelaze,vrlo zahvalan motor... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1053 Napisano Septembar 25, 2020 Zainteresovan, 743 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan E svaka vam cast momci Reseno definitivno. Planirao sam da pogledam taj sa oglasa, moram da uhvatim kuma, stari bajker, iskusan... A sad idem na polaganje testova. Sa 55god dobicu probnu, vec sam nabavio "P", pozajmio od sina. Vozio sam ja motore, doduse pre vise od 30 god. Tada nije trebala dozvola, vozilo se na markice. (Deuchmark) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Septembar 25, 2020 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Ne čitaš PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8582 Napisano Septembar 26, 2020 Drug član, 384 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Predobar motor, prava gvozdena naprava, ja ga uvek poredim sa golfom dvojkom, u smislu mehanike. Veoma jednostavana mašina, karburatori kada se ljudski urade guraju do besvesti, bez nekih senzora i džidža. Snage uvek dovoljno i sa suvozačem, bar kako ga ja vozim. Potrošnja mala, samo potrošno i vozi. Za suvozača ko puška, sedište široko udobno i nije mnogo iznad vozača, moja žena se sakrije taman iza mene. Namera mi je da pređem na velikog Stroma, i biće mi žao što ne mogu da imam dva motora, Diversion 900 bi bio drugi pod obavezno. Za sada se još družimo i uvek me oduševljava kako se vozi. Veoma kvalitetan motor i sa normalnim održavanjem i ekspoataciom može ozbiljna kilometraža da se pređe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1053 Napisano Septembar 27, 2020 Zainteresovan, 743 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Eh... Ja sam pecen. Resio. Xj 900. Prosao testove Mozda se na prolece i sretnemo negde na putu...ali ne posle 23, ne smem zbog probne... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
predrag80 35 Napisano Octobar 19, 2020 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Темишвар Motocikl: Yamaha XJ600 S 1998 г. Prijavi odgovor kao problematičan Baci neku fotku da vidimo kako izgleda...Нису баш неке фотке, ал' добро де. Trimis de pe al meu SM-G973F folosind Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Januar 5, 2021 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, moje ime je Dejan od skora sam vlasnik Yamahe Diversion xj600s Trazim pomoc prijatelja, voleo bi ako neko prepozna ili zna ko je bio vlasnik ove Yamahe ako moze da nas poveze, voleo bih da se informisem sta je sve na njoj radjeno. Stajala je dugo, svakako ce da ide na servis, ali cisto lepo bi bilo znati sta je radjeno na njoj sve. Od podataka koje imam je da je Yamaha poslednju registraciju imala 2012.godine, registracija se vidi BG 08-418 Koliko vidim po ramu za tablice ista je kupljena u Ryu motorsu u Beogradu. Unapred zahvalan Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8582 Napisano Januar 10, 2021 Drug član, 384 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Koju dimenziju guma imate na XJ 900, kod mene je 110 70 17, našao sam neki set po povoljnoj ceni ali je prednja 120. Koliko video na stranim sajtovima Diversion nosi i 120-ku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1032 Napisano Januar 10, 2021 Drug član, 1011 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je kod mene bila 110 80 17. Ja probao 120 70 pirelli angel gt, uza je nego 110, povuce je uza felna pa bude uska guma. Moj savet samo fabricke gume dimenzije, najbolje se ponasa sa njima. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panza 30 Napisano Januar 10, 2021 U prolazu, 72 postova Lokacija: BAJMOK Prijavi odgovor kao problematičan Na diversiju 900 prednja guma po fabrickim podacima je 120/7o podrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8582 Napisano Januar 10, 2021 Drug član, 384 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informaciji @panza. Kupljen motor sa tim gumama prednja110, zadnja150. Gledao nešto po stranim sajtovima i kod njih stoji 120. E sad će mašina dobiti nove opanke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1032 Napisano Januar 11, 2021 Drug član, 1011 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam, ja sam za 600 pisao, nisam video da se radi o 900.Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 191 Napisano Januar 11, 2021 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Po manual-u ide 120/70, stara je bila u istoj dimenziji, nove takođe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 439 Napisano Februar 6, 2021 U prolazu, 89 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se javim u grupi, kao, može se reći novopočeni vlasnik Diverzije 900. Uzeo sam motor prošle godine, u maju iz Šajkaša iz uvoza. Nakon kupovine odmah sam stavio nove prednje pločice i gume. Inače stavio sam Mitas TouringForce i zadovoljan sam njima u ovih 5-6000km koliko sam presao. Voleo bih još da nabacim bočne kofere, ali koliko sam video gotovo je nemoguće naći ih u Srbiji Evo nekih slika motora 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boss 33 Napisano Februar 7, 2021 U prolazu, 75 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ima original koferi ako te interesuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 439 Napisano Februar 9, 2021 U prolazu, 89 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan On 8.2.2021. at 0:08, boss je napisao: Ima original koferi ako te interesuje... Razmisljam da uzmem, samo eto gledajući po domaćim oglasima, ništa nisam pronašao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boss 33 Napisano Februar 9, 2021 U prolazu, 75 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako te interesuje javi se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beloica 17 Napisano Februar 10, 2021 U prolazu, 5 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha xj 600 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Da izbacim i ovde slike restajlingovane diverzije 2000. godište 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1032 Napisano Februar 11, 2021 Drug član, 1011 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan U jbt, prvi put vidim da je neko menjao licni opis motora a da je uradjeno kako treba i sa ukusom. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TremoloQ 0 Napisano Februar 11, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Aprilia scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Da izbacim i ovde slike restajlingovane diverzije 2000. godišteСвака част, изгледа прелепо.Poslato sa PCT-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Februar 11, 2021 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast kolega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...