Biker Boy 2793 Napisano Septembar 18, 2019 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Honda Cbr 600 rr , 2004 god. presla je 53.000 Vlasnik sam od marta 2019, motor je redovno odrzavan. Na pocetku sezone uradjen je mali servis i zamenjena celokupna rashladna tecnost . 13.6.19 god,u Mak moto servisu je odradjeno : Ciscenje dizni Kuciste benzinske pumpe Zamenjene prednje plocice i lezaj vrata upravljaca. Kupljen nov akumulator. Od kako sam ga uzeo nisam presao vise od 1500 km. za celu sezonu. Sto zbog posla ,a i omatorilo se pa sam uvideo da R nije vise za mene ... Pazario sam Fazera od naseg clana,tako da mi zamene vise ne igraju ulogu. Oglas je i na Honda Cbr WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Cbr, 2004. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 53000 km, Palilula. Cena 3.300 € - Motori - Polovni Automobili Od ulaganja ima zadnja guma koja nije skroz celava ali je zrela za zamenu,i plovak koji hoce nekad da glavi pa ne pokazuje lepo nivo gorivo. Cena je 3000evra fix. Svako je dobrodosao da svrati popije kafu i pogleda motor. 069/3411-432 Bane Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2793 Napisano Septembar 30, 2019 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Oglas je i dalje aktivan,zimska cena pada na 2800 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 30, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, čudno da nisam primetio oglas do sad. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2793 Napisano Octobar 2, 2019 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti @Savan Motorcic je stvarno korektan,ulozio sam malo ljubavi sto bi majstor rekao kad sam ga oterao na pregled. Ima jos par sitnica,ali za svoje godiste se dobro drzi . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2793 Napisano Februar 19, 2020 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Oglas je ponovo aktuelan,aktuelna cena 2800 evra. Za dodatne informacije, slobodno me kontaktirajte na gore pomenuti broj . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2793 Napisano Mart 2, 2020 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prodat, može lock na temu . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 2, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 3, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...