pera2001 2 Napisano Septembar 17, 2019 U prolazu, 3 postova Lokacija: brod republika srpska Motocikl: keewaz cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan poštovani prijatelji ja sam novi i tkože novi-stari motor imam keeway cruiser pa me interesuje filter od ulja jeli isti kao i kod yamahe virago 250 ako ko zna pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
antic 66 Napisano Septembar 17, 2019 U prolazu, 70 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera2001 2 Napisano Octobar 29, 2019 U prolazu, 3 postova Lokacija: brod republika srpska Motocikl: keewaz cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 17.9.2019. at 17:50, antic je napisao: neznam sta ti znaci ta ikona ali hvala na posjeti i pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Octobar 29, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Crno dete, hoćeš li odrasti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10691 Napisano Octobar 29, 2019 Hronični Motociklopata, 7411 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jbt ovo je armija crne dece, ce se podavimo u njima xDDD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...