džoni94 167 Napisano Septembar 15, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Kozarska Dubica, Bosna i Hercegovina. Motocikl: Honda Africa Twin 650 1989 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav svim članovima foruma, Zovem se Nikola Damjanović i iz Kozarske Dubice sam. Pratim ovaj forum već godinama i dosta mi je pomogao prilikom izbora motora što za mene , što za moje prijatelje i evo riješih konačno da postanem član. Trenutno radim projekat restauracije stare AFRICE TWIN 650 iz 1989 godine, a pošto sada vozim i Kawu KLE 500 pa sam član i jednog foruma iz Hrvatske vezano za ovaj motor, KLE CROATIA FORUM i pošto sam se tamo već odomaćio onda sam tu i pisao o restauraciji, pa ko je zainteresovan može da posjeti sljedeći link i da vidi o čemu se radi: Africa Twin XRV650 RD 03 1989 WWW.KLE-CROATIA.COM Africa Twin XRV650 RD 03 1989 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Septembar 18, 2019 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...