Chiza 42 Napisano Septembar 12, 2019 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican i stabilan racunar. Procesor i3-3240 3.4ghz 4 core Ram memorija 4gb Hard disk 500 gb Grafika intel hd Moze i da se nadogradi ako treba Cena : 90e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Septembar 14, 2019 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mala izmena, racunar sada ima 8GB i to za iste novce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Septembar 19, 2019 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan do 26.09. nakon toga povlaci se iz prodaje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 20, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Brate ti se ovim ocigledno bavis,zatrpavas kolonu oglasima...Ovo je za moto berzu...Ovi admini spavaju po obicaju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1696 Napisano Septembar 20, 2019 Drug član, 874 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, sashac je napisao: Brate ti se ovim ocigledno bavis,zatrpavas kolonu oglasima...Ovo je za moto berzu...Ovi admini spavaju po obicaji... Ovo je za pc berzu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Septembar 20, 2019 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Rasprodajem sve sta imam, dobre su stvari pa postavim i ovde za kolege. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11703 Napisano Septembar 23, 2019 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 20.9.2019. at 11:35, sashac je napisao: Brate ti se ovim ocigledno bavis,zatrpavas kolonu oglasima...Ovo je za moto berzu...Ovi admini spavaju po obicaju... Ne bavi se kolega ovim nego mu je pun kurac svega i seli se u USA pa rasprodaje,ja sam kupio laptop i monitor od njega-stanje kao novo-preporuka,pozdrav. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Septembar 26, 2019 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pomerili mi kartu pa i ja pomeram oglas Aktivno do 06.10. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Octobar 2, 2019 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prodat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...