MotoBokce 204 Napisano Septembar 12, 2019 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan Teska srca. ali nazalost moram... Na prodaju, cuvena Boldorka. Cb900f 1980. u perfektnom stanju, kod mene je 4-5 godina. Potpuno originalno stanje osim izduva koji je Kerker 4u1, i crash barova. Za ostale informacije pozovite. 062 192 3433 Nikola. 10 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Septembar 12, 2019 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Auu koja bakicaVozim motor, nisam bajker. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4882 Napisano Septembar 13, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, dobronameran savet. Napisi kilometrazu, da li je skoro radjen neki servis, ima li ulaganja trenutnih, do kad je registrovana ako jeste i naravno cenu. Jer dosta njih ce da sharuje ovaj oglas preko raznih aplikacija, pa da se ne igraju gluvih telefona oko cene i ostalih stvari. Prelep motor! Srecna prodaja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14947 Napisano Septembar 13, 2019 moto merkat °°, 4938 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Majstori za prerade-STOP! Mada ce to biti regulisano cenom. Motorce 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17588 Napisano Septembar 13, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2424 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan au jbt...kako ovo vraca u detinjstvo...Prelepa. Koja cena? e ko ovo isece, celava mu keva... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Septembar 13, 2019 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ona će im Bit skupa.Ovi motorin ima svoju vrijednost.Vozim motor, nisam bajker. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Septembar 13, 2019 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Met'i ti ovo...ako već nisi, na neki inostrani oglasnik i zalepi lepu četvorocifrenu brojku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Septembar 13, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Čuvaj to, kajaćeš se kao i ja što sam prodao z650 iz 1976. Sada bih rado da ga imam ponovo, ali ne može se 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 204 Napisano Septembar 14, 2019 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan Puno hvala na pohvalama! Kajem se vec, ali mi je uteha sto imam drugi slican oldtajmer koji necu prodavati... Sutra cu da napisem sve detaljno. U pravu ste da treba da se okaci na neki strani sajt, cini mi se da ipak nema ovde kupaca za ovako nesto. cena je 4200 eur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Septembar 14, 2019 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije to Afrika 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Septembar 14, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Druze, imam Boldorku 750. Neko je rasklopio i sredio celu. Ram, felne, viljuska, sve kao novo. Nazalost ofarbao je u (kvalitetnu ali) katastrofalnu ruznu narandzastu boju. Ako nije tajna, koliko otprilike kosta ovakvo farbanje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 849 Napisano Septembar 15, 2019 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Samo vidi kad budes kacio slike na strani sajt, da motor ne bude naslonjen retrovizorom na zid, oni tamo to ne umeju da cene... 4 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Septembar 15, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj retrovizor me tera da zazmurim na jedno oko i pravim se da je sve super :D...motor bombona, nema sta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 204 Napisano Septembar 15, 2019 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan ne brinite, retrovizor je odsrafljen , nije naslonjen na zid Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...