Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 12, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potrebne mjere ( Fi ) izduvne cijevi i perforirane cijevi sa duzinom od "starog" Marvinga 4 u 1, ako neko ima pri ruci i da mu nije mrsko izmjeriti. Hvala u naprijed. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15229 Napisano Septembar 12, 2019 moto merkat °°, 4953 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pocinjes od auspuha? Poznat mi motor (slika) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 12, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @bdada Da...Tako nekako. Ako se niko ne pojavi sa kesom do kraja sezone, onda je na redu zimska zabava oko izduva, a Marving je po meni jos ne prevazidjen sto se tice zvuka. Donekle mu se moze pribliziti Dunstall, a ovo sve ostalo je blijeda kopija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1110 Napisano Septembar 12, 2019 Drug član, 574 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jako mi se sviđa ovaj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 12, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, štampar je napisao: Ваља ти ићи код Геџе на отпад ''марвинг'' нисам видео деценијама... Оћеш да га метнеш на свој садашњи ГСФ? Не можеш да нађеш нешто фабричко а 'оћеш да се чује? То је Бранков мотоцикл од пре 40 година Sad prosli vikend bijah u Tuzli na Moto skupu i bila CBX 1000 sa Marvingom 6 u 2, ali ne imadoh pri ruci subler da mu uzmem mjeru. Fabricki top je na GSF-u do daljnjeg, posto je vec u najavi fabricki top od GSX-R 750 K9 koji pase na moj motor, pa mislim da cu sa njim dobiti malo ostriji zvuk. Hondu CB 500 Four sam kupio 78-me sa Dunstalom 4 u 2, pa zamjenio sa Marvingom, a i na GS 850 G sa slike sam kupio Marvin umjesto fabrickog izduva, tako da znam sta i kako bi se trebalo napraviti samo mi nedostaju tacne mjere cijevi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...