boza boxer 34 Napisano Septembar 11, 2019 U prolazu, 23 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Bmw r1100r Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje dame i gospodo, moje ime je Nikola Bozinic, iz Panceva sam. Evo,posle gotovo dve godine listanja ovog foruma sam resio da se pridruzim. Moram priznati da ste mi mnogo pomogli oko odabira prvog motora ciji ce vas izbor mozda iznenaditi. naime radi se o bmw-u r1100r verziji 97-mog godista. Motori su oduvek bila moja velika ljubav, i konacno su se neke kockice slozile te postadoh ponosni vlasnik. Jedini problem koji trenutno imam je taj sto mi je polaganje za A kategorije 19.9.2019godine Nadam se lepom druzenju, Veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza boxer 34 Napisano Septembar 11, 2019 U prolazu, 23 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Bmw r1100r Prijavi odgovor kao problematičan Umalo da zaboravim ovo je masina.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1358 Napisano Septembar 11, 2019 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Nikola, nisam neki gospodinali ti zelim dobrodoslicu zvanicnu na ove stranice i srecno 19tog, makina je vrh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Septembar 11, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imenjače? Dobro ti nama došao i pažljivo ušao u moto svet, kad već krećeš od preko litre! Zadrži malu zdravu dozu straha i polako. Srećne ti puteve želim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza boxer 34 Napisano Septembar 11, 2019 U prolazu, 23 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Bmw r1100r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodoslici. Hihihi..sta da kazem. Verovali mi ili ne..u pocetku sam gledao motore do 250cm3, na sta me je svaki bajker sa kojim sam popricao momentalno odgovorio. Nastavak price se odvija aplikacijom "polovni automobili" odeljak motorcikli sa ustrojenom zapreminom od 250 do 600cm3. Gde sam nakon voznje kawasaki-ja eliminator-a 600 u auto skoli shvatio par stvari o kojima nisam razmisljao..udobnosti u toku voznje vozaca i jos bitnije suvozacice, kao i broju brzina, rasterecenosti motora, sledila je nosivost samog motora, snaga, nacin pravljenja smese za sagorevanje..itd. sa 600 na 650, sa 650 na 850 pa 1000, gde je 1000 tu je 1100 i eto. Znam da sam malo pozurio..ali polako cu ja to..kao i sve u zivotu sto radim. Hvala jos jednom na dobrodoslici, kao i na dobronamernom upozorenju. Napisah roman! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Septembar 11, 2019 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandi 45 Napisano Septembar 13, 2019 U prolazu, 74 postova Lokacija: Ni na nebu ni na zemlji Motocikl: Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Neka si ziv i zdrav i da se navozas sa bavarcem bez problema!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4725 Napisano Septembar 13, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 6001 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao na ove stranice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza boxer 34 Napisano Septembar 14, 2019 U prolazu, 23 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Bmw r1100r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...