Juan 97 Napisano Septembar 9, 2019 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li nece da skodi vespi ako pravim mesavinu sa ipone sintetic plus 2t, sa mirisom jagode? Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Septembar 9, 2019 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan MožeПослато са SM-A520F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1745 Napisano Septembar 11, 2019 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan reakcija jeste predimenzionisana.Nemoj biti pican i šminker....Voziš tu vespu,mislim ok,ali stvarno..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Septembar 11, 2019 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma supruga mi kupila litar, kaze, da ne mislim da si kosio vocnjak Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bit 25 Napisano Septembar 15, 2019 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan Послато са уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Septembar 16, 2019 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe taj rad samoSent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...