Stefan Kovačević 398 Napisano Septembar 4, 2019 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju štender kupljen od kolege sa foruma pre nekih mesec dana. Cena 30 eura koliko sam ga i ja platio. Štender je kupljen u Louisu. Meni ipak smeta po kući i pored toga uvek mi treba nečija pomoc da bih podigao motor, tako da bih ga prodao. Štender je jednom upotrebljen, kolega ga takodje nije koristio što se i vidi. Samo imbus ključ ne mogu da nadjem, negde sam ga zagubio pri kupovini.Broj telefona: 0637000424Samo lično preuzimanje na Novom Beogradu, ne bih slao poštom. Pozdrav. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 398 Napisano Decembar 27, 2019 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan AktuelnoSent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 398 Napisano Jul 22, 2020 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Štender ponovo aktuelan nakon prodaje motora. Može da se rastavi tako da ne zauzima veliki prostor.Cena: 3000 dinara.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Jul 22, 2020 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan aj da se zapljunem, pod pretpostavkom da odgovara za moj motor... pisem na p.p, ili mob.tel Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Jul 24, 2020 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pasent 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4893 Napisano Jul 24, 2020 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @Vuleta što ti je ružan motor, pu pu pu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jul 27, 2020 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan original Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...