Bojan97 0 Napisano Septembar 4, 2019 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan svima. Danas sam zemenio auspuh na skuter, u pitanju je Peugeot speedfight 2. Imao sam auspuh iz Aprilie SR 50 pa sam njega ugradio u Peugeot. Medjutim primetio sam da slabo vuce. Sta bi mogao biti problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano Septembar 4, 2019 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan svima. Danas sam zemenio auspuh na skuter, u pitanju je Peugeot speedfight 2. Imao sam auspuh iz Aprilie SR 50 pa sam njega ugradio u Peugeot. Medjutim primetio sam da slabo vuce. Sta bi mogao biti problem?Требао си да очистиш издувни канал на цилиндру, могуче је да је и грана запушена. Има две кривине од по 90. А могуче да је и ауспух од Априлије одсвирао своје.Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan97 0 Napisano Septembar 4, 2019 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prethodni je dosta dimio ali je skuter lepo razvijao sa tim. Ovaj od aprilie je skroz nov, tako da ne bih rekao da je to problem... mozda jednostavno ne odgovara tom modelu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano Septembar 4, 2019 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prethodni je dosta dimio ali je skuter lepo razvijao sa tim. Ovaj od aprilie je skroz nov, tako da ne bih rekao da je to problem... mozda jednostavno ne odgovara tom modeluА што си га мењао???Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan97 0 Napisano Septembar 4, 2019 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iz tog razloga jer je pio prljav i dosta je dimio...a i nije imao pribusivac pa se dosta i cuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan97 0 Napisano Septembar 4, 2019 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ocekivao sam da ce bolje ici sa ovim auspuhom, jer je onaj stari bio u lose stanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano Septembar 6, 2019 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Пошто кажеш да је скроз нов претпостављам да је од нових модела Пјаџо агрегата. Ови ауспуси су пуни разних матракука због запажања EURO... и зато мислим да си направио лош избор. Пежо чури јер му пумпа стартно меша велики проценат али се то решава. Ја би добро очистио стари ауспух и вратио натраг да иде нормал.Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano Septembar 6, 2019 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Сами факат да се доста чуо је знак да није био запушен. А око чурњаве играш овако: сајла која вуче полугу пумпе штелујеш да почне да вуче нешто касније, рецимо на пола ручице гаса да почне да вуче полугу АЛИ са добрим уљем. Ја сам тако играо са Модричом 2Т Racing на истом моделу.Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...