Lekovv 1 Napisano Avgust 28, 2019 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdraav,treba mi pomoc kupio sam kymco quannon,a ne mogu naci nit filter za vazduh,nit lanac i lancanike..Ako ima ko se razume da mi pomogne i ostavi neki kontakt.Ili ako jos neko ima ovaj model motora da mi pise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Avgust 28, 2019 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan HOME | Kymco Srbija WWW.KYMCO.RS KYMCO SHOP · Generalni distributer Kymco programa, vrhunski kvalitet, 36 meseci garancije, povoljni krediti za kupovinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lekovv 1 Napisano Avgust 28, 2019 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na odmoru su.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1883 Napisano Avgust 28, 2019 Zainteresovan, 739 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam odakle si. Imaš, konkretno, u Beogradu radnju "FRENKY MOTORS" (ujedno su i ovlašćeni KYMCO servis). 063481185 Generalno, kada su u pitanju lanac i lančanici kupuju se po oznaci ili uzorku. Ne baš uvek za određenu marku motocikla, jer više proizvođača i modela koriste iste lančanike i lance (zavisno od kubikaže, snage, namene...). Konkretno za tvoj motorin se koriste lanci i lančanici oznaka: 420 ili 428. Primer: lanac DID 428D,136L Gde je: DID - proizvođač, 428 - oznaka (korak) lanca, 136L - dužina lanca (broj linkova). Skineš tvoje lančanike (vidiš oznaku na njima i broj zuba). Onda znaš šta tražiš. Ili doneseš u radnju, pa ti prodavac pronađe iste ili odgovarajuće (zavisno koje imaju). Bitno je da raspored rupa i deo koji ide na osovinu odgovaraju (zbog montaže). Prema veličini lančanika (njihovoj oznaci: 420, 428...) "upasuješ" i lanac (mora da bude ista oznaka). Zbog dužine lanca, koja ti treba, bitno je da prebrojiš koliko tvoj stari lanac ima karika-linkova (pošto može da se kupi lanac sa odgovarajućim brojem karika). MOTOBIKESHOP.RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lekovv 1 Napisano Avgust 28, 2019 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno,pa gledao sam po netu za lancanike dimenzije i pisao na par prodavaca pa cu da vidim dal imaju to.Za radnje ne znam jer ovaj quannon ga nema u Srbiji i onda teze dolazis do delova u Bugarskoj u kymco prodavnici hoce da mi naruce i traze 150e sto nije bas normalno za lanac i lancanike koji kostaju nekih 50e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1883 Napisano Avgust 29, 2019 Zainteresovan, 739 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Internet je malo nepouzdan iz razloga što, isti, model pokriva različita tržišta. Najbolje vidi šta imaš na motoru, pa prema tome i tražiš deo. Honda CBR 125 R (od 2004. godišta, pa na dalje) nosi iste lančanike i lanac kao i tvoj Kymko. I za nju ima dobra ponuda delova. Ovde imaš sve što ti treba. https://motobikeshop.rs/sr/category/motocikli/prenosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lekovv 1 Napisano Avgust 29, 2019 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam punoo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1883 Napisano Avgust 29, 2019 Zainteresovan, 739 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu. Kad se malo uvežbaš u "problematici", onda ćeš se "igrati" promenom prenosnih odnosa (veći/manji lančanik), za malo bolje potezanje ili malo veću krajnju brzinu. Vidi oznake na lančanicima (promere rupa za šrafove) i broj zuba. Većina trgovaca ne zna šta ima, ili ne zna bez kataloga. A, opet, dosta "ne-japanaca" se ne nalazi u katalogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lekovv 1 Napisano Avgust 29, 2019 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dal je ovo taj zadnji lancanik koji odgovara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...