Djordje Stovrag 0 Napisano April 8, 2020 U prolazu, 3 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Kilimanjaro mtb Prijavi odgovor kao problematičan Ali ne moze se naci alu bike za 200 e najmanje 250/300e al ja pitam za karakteristike bicikle a ne za ram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano April 8, 2020 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kanta, zaobiđi ovo...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordje Stovrag 0 Napisano April 8, 2020 U prolazu, 3 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Kilimanjaro mtb Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, vidakn je napisao: Kanta, zaobiđi ovo... Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Stoo???? Ovo je malo za ovakav bajs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2632 Napisano April 8, 2020 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Nije malo, mnogo je, čak i da je nov. Sva oprema na njemu je najnajniže klase, i kao što neko već reče, trebalo bi da malo više novca može da se uzme dosta bolji bicikl. E sad, druga je priča ako ti već voziš taj bicikl. Ako želiš da uložiš u njega, pravo je pitanje - zbog čega to želiš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordje Stovrag 0 Napisano April 8, 2020 U prolazu, 3 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Kilimanjaro mtb Prijavi odgovor kao problematičan E bas to zelim posle da ulazem malo po malo ali na pr. U menjac diskove itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2632 Napisano April 8, 2020 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi baš jasan. Ajmo prosto. Imaš ovaj bicikl? Želiš da ulažeš u njega? Zašto želiš da ulažeš u njega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5474 Napisano April 8, 2020 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Just now, vasa.93 said: Nisi baš jasan. Ajmo prosto. Imaš ovaj bicikl? Želiš da ulažeš u njega? Zašto želiš da ulažeš u njega? Crno dete doslo bajsom sad. pored cikloberze ovde se neko intersuje za celicni bajs i da li je puno 160e. Halooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 566 Napisano April 9, 2020 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prošle godine nešto kao počeo da gledam bicikle, ali sve se svelo samo na forum ovde. Sad bi već stvarno bilo vreme da kupim neku da krenem sa klincima u vožnju, pa bi mi značila neka preporuka poznavalaca materije ovde sa foruma. Moj neki max budžet je 250e. Što je sigurno da neću mnogo km prelaziti sa njom , ali ipak imam neke zahteve kao što su: - alu ram - disk kočnice - prednji amortizeri I naravno visok sam 187 i pretežak (110+kg)... Slobodno dajte neki link ako naiđete na nešto što je povoljno u tom cenovnom rangu. ne morate mi pričati o manama i prednostima disk kočnica, rekoh neću mnogo provesti na njoj tako da će mi pločice trajati doveka . Jedino što sam našao do te cene na Cikloberzi, pa mi recite vredi li to ili može da se bolje nađe za te novce!? Merida Crossway 20 - Cikloberza Mali Oglasi - 2Bike.rs WWW.2BIKE.RS Vaš vodič kroz biciklizam. Biciklizam, mali oglasi (cikloberza), takmičenja, vesti, vožnje, diskusije, vođenje dnevnika treninga,.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano April 9, 2020 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, DonToni said: Ja sam prošle godine nešto kao počeo da gledam bicikle, ali sve se svelo samo na forum ovde. Sad bi već stvarno bilo vreme da kupim neku da krenem sa klincima u vožnju, pa bi mi značila neka preporuka poznavalaca materije ovde sa foruma. Moj neki max budžet je 250e. Što je sigurno da neću mnogo km prelaziti sa njom , ali ipak imam neke zahteve kao što su: - alu ram - disk kočnice - prednji amortizeri I naravno visok sam 187 i pretežak (110+kg)... Slobodno dajte neki link ako naiđete na nešto što je povoljno u tom cenovnom rangu. ne morate mi pričati o manama i prednostima disk kočnica, rekoh neću mnogo provesti na njoj tako da će mi pločice trajati doveka . Jedino što sam našao do te cene na Cikloberzi, pa mi recite vredi li to ili može da se bolje nađe za te novce!? Merida Crossway 20 - Cikloberza Mali Oglasi - 2Bike.rs WWW.2BIKE.RS Vaš vodič kroz biciklizam. Biciklizam, mali oglasi (cikloberza), takmičenja, vesti, vožnje, diskusije, vođenje dnevnika treninga,.. Ovo je ok bajs, mada bih ti preporučio da uzmeš neki bez suspenzije, što zbog težine (i tvoje i bicikla) što zbog jednog dela manje o kome treba voditi računa i održavati. Generalno na tim jeftinijim bajsevima viljuška je prva koja strada, prvo ili dobije luft ili zakuca i blokira. Damir je korektan prodavac i dugo radi sa biciklima. Mada ja bi u ovoj ceni gledao nešto makar 3x9 brzina malo je jača cena za 3x8 grupu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 745 Napisano April 9, 2020 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan + za Damira Za taj cenovni rang i ne moze nista "specijalno da se nadje" Slozio bih se sa postom iznad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 566 Napisano Maj 12, 2020 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Klinac se ponovio... Nakon stare 20-ice bez brzina, sad kao da je dobio Space Shuttle Poučeni vašim savetima gledali smo da bude bez prednjeg amortizera..., ionako će biti exploatisana u našoj ulici (po kraju) i eventualno da se po koji pu spusti na Savu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...