sale125 680 Napisano Avgust 26, 2019 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan U space grey boji. Telefon je ocuvan, nema ostecenja od udaraca itd. Cuvan u futroli, baterija na 88%. Sutra ce na oglase, pa ako ima neko od forumasa da je zainteresovan, nek se javi na 063/1753-102 Cena bi bila 400€ fiksno ili 450€ nije fiksno slike večeras ili sutra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Avgust 26, 2019 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dopuni tu bateriju na 100% 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Avgust 26, 2019 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mi je zbog neceg zao sto prodajem iphone, to je kamera. Ne moze da se poredi sa ovim novim samsungom, iako samsung ima jednu vise.. na slici gde se vidi ekran vidi se i da telefon ima standardne mikro ogrebotinice koje se vide samo pod svetlom.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Avgust 27, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Greota na tako skup telefon ne staviti zaštitno staklo.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Septembar 2, 2019 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Onaj bokeh koji prave ti havaji i samsunzi sa 7 sociva blago receno je za povracanje 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 2, 2019 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam ja prodao moj P20 Pro... Kad sam video kakve opcije kamera ima, rekao sam sebi "ajde ti to prodaj, uzmi nesto prostije" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Septembar 3, 2019 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Prodao sam samsung i vratio se korenima, starom iphone 8 plus, nekako nisam mogao da se naviknem na samsung Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...