Nenadbg88 1543 Napisano Avgust 25, 2019 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Drugar kome sam ja pre par meseci prodao motor, prodaje ga zbog odlaska u inostranstvo. Nema dovoljno postova za oglas ovde pa ja postujem umesto njega Motor ima jako poznatu istoriju ovde, bio je kod@mradomir, pa posle toga oko 2 godine kod mene. Dok je bio kod mene zamenio sam mu sve sto ovde u opisu piše, on ga je posle mene još registrovao i prodaje ga za iste pare. 1650e, na satu ima oko 80k i nešto. Ovo je njegov text sa PA: Pred sezonu na motoru uradjeno-Lanac i lancanici (DID)-Lezajevi prednjeg tocka-Svecice-Vile prednje-zamenjeno ulje i semerinzi-Akumulator nov(Varta)-Nova zadnja guma i jos dosta toga Registrovan do 06.2020. Od opreme poseduje-Givi MaxiA 2 -52L sa naslonom-Givi wingrack sa original migavcima-Crash bar-Maglenke-Sediste preradjeno-Stiv Design Nis-Auspuh Race Ada Motor se prodaje zbog odlaska u inostranstvoveoma udoban i lak za voznju. Kontakt: 0603179317 Marko Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Avgust 26, 2019 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Prodato.Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...