GROS 0 Napisano Jun 10, 2008 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan pogledao sam slike izgleda ok. postoji razlika u ceni motora al kad se vidimo o tome !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nano 24 Napisano Jun 10, 2008 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha YZF 750R Prijavi odgovor kao problematičan Imam u delovima (rastavljen zbog farbanja, ali jos nije docekao taj dan) Lambretu iz `54god, od dede. Motor je vozen pre par sezona,ja bih odradio restauraciju ali nemam vremena, posto studiram. Evo link gde se prodaju, moja je dosta raniji model http://www.vwrelics.co.uk/lambretta.php ako si zainteresovan posalji mi mail na serdimitrijevic@gmail.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GROS 0 Napisano Jun 10, 2008 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ove ponude idu u potpuno pogresnom smeru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GROS 0 Napisano Jun 12, 2008 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan i dalje aktuelan oglas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Jun 12, 2008 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam tebe video sinoć pored splavova na Savi u blokovima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GROS 0 Napisano Jun 12, 2008 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan da splav Gros blok 70 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GROS 0 Napisano Jun 13, 2008 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan aktuelan oglas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GROS 0 Napisano Jun 16, 2008 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan nemogu da se ne zacudim neaktivnosti oglasa ustvari poceo sam da menjam misljenje o ciljnoj grupi koja je okupljena oko ovog foruma da 1380 ljudi vidi sliku i nema ponudu ???? skuter sea doo xp sam prodao na keca dosao covek i sve je trajalo dok smo popili kafu . ovo nerazumem ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marisol 4 Napisano Jun 16, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Bgd,Lion Prijavi odgovor kao problematičan nemogu da se ne zacudim neaktivnosti oglasa ustvari poceo sam da menjam misljenje o ciljnoj grupi koja je okupljena oko ovog foruma da 1380 ljudi vidi sliku i nema ponudu ???? skuter sea doo xp sam prodao na keca dosao covek i sve je trajalo dok smo popili kafu . ovo nerazumem ? Druze pa racunica bi bila: 1300 bi samo da pogleda motor(nema apsolutno nikakvu nameru da je kupi, verovatno su neki gledali i vise puta). Od preostalih 80ak vecina bi svoj da proda pa gleda gde da se smesti sa cenom, kakav je u odnosu na ovaj, i tako.. Ne zameri, pitao si pa da predlozim moguc odgovor. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobicaSm 0 Napisano Jun 17, 2008 U prolazu, 22 postova Lokacija: NBGD, blok 44 Prijavi odgovor kao problematičan Da li te interesuje zamena za neki automobil? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GROS 0 Napisano Jun 17, 2008 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan da dukato fiat ili jamper i da doplatim moze i havarisan (u furgonskom delu vozila ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobicaSm 0 Napisano Jun 19, 2008 U prolazu, 22 postova Lokacija: NBGD, blok 44 Prijavi odgovor kao problematičan A kamion Zastava 35.8? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GROS 0 Napisano Jun 19, 2008 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ce ovaj vikend biti vrlo interesantan po onim impresijama koje su se desile ova zadnja dan dva oglasio sam motor u halo oglasima i jos nekim i mislim da je to dobar put do kupca zao mi je sto mnogi nemogu da vide slike tim putem ali zato vizuelni kontakt je prava stvar pozdravljam forumase Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GROS 0 Napisano Jun 20, 2008 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan :Daktuelan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GROS 0 Napisano Jun 22, 2008 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da je u pitanju cena koju cu bitno da korigujem ozbiljnom kucu jos uvek postoji mogucnost zamene za ducato komi model od ,96 pa na gore uz dogovor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GROS 0 Napisano Jun 22, 2008 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan slike od danas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je stvarno kao lutka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GROS 0 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Brko covek od ukusa :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GROS 0 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan CEKAM 2000 posetioca tom momku poseban bonus popust :o pa i nije sala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GROS 0 Napisano Jun 26, 2008 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan PREGLEDACI ukoliko ima zainteresovanih najbolji trenutak je da budete 2000. pregledac ove ponude ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Jun 27, 2008 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1998, još samo dva... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GROS 0 Napisano Jun 28, 2008 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan poslo sam ti e-mail poruku ;D ;D dragi 2000. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Jun 28, 2008 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Oooo, veoma prijatno iznenađenje, zahvaljujem se na pozivu i sa zadovoljstvom ga prihvatam! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GROS 0 Napisano Jul 1, 2008 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan aktuelan oglas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GROS 0 Napisano Jul 1, 2008 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan PRODATA YAMAHA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...