Jezda 24 Napisano Avgust 20, 2019 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Malopre, nadam se da je sve ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole26a1 92 Napisano Avgust 20, 2019 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250N Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je imao udes. Ja sam slucajno naisao neposredno posle toga. On je bio sa devojkom koja je malo ogulila rucni zglob a on je malo vise povredjen imao je ozbiljan udarac u koleno i vozac auta mu je presao preko ruke ali nadamo se da nema preloma . Inače vozac automobila je skretao levo iz kneza miloša gde je zabranjeno skretanje dok je drugar bio u istom smeru u traci pored njega . Bice dobro sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Avgust 20, 2019 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Hoces reci da je debil u kolima kretajuci se odozgo Kneza Milosa skrenuo levo u Masarikovu i pokupio njega na skuteru??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 20, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan ^ И то из десне траке и још након контакта није укочио, већ решио да га "потврди"?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Avgust 20, 2019 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan U to doba dan ovaj potez je ravan ruskom ruletu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 20, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan У било које доба дана је ту кркљанац...Неегооо, на овој слици двојица скрећу ту лево, да ли су толико луди? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 20, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda idu iz N Fronta pa samo zaobilaze motor? Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 20, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan То сам и ја прво помислио, али погледај угао под којим скрећу и где се налазе возила која иду узбрдо, некако ми више вуче на скретање на кварно. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole26a1 92 Napisano Avgust 20, 2019 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250N Prijavi odgovor kao problematičan Da da , zajedno su isli nizbrdo . Covek je iz Sjenice kaže da je bio zastoj u kneza Milosa i kad je video da dole ka Nemanjinoj ne moze odlucio je da skrene levo Ovo na slici automobili zaobilaze motor iz n.fronta jer je u toj raskrsnici vecito kolaps... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 20, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ок, а у Сјеници се скреће лево из десне траке? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3259 Napisano Avgust 20, 2019 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta kaže zakon, ali ja bih mu za ovo dao kaznu 380.000 dinara. Državi. Plus bol, patnja, strah i oderan lakat, retrovizor i plastike. Pa neka se češe u Sjenici. Mada nije jedini sigurno, viđao sam ih i ja kako skreću, baš tu tako, te iz Sjenice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Avgust 25, 2019 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Zaista je Beograd postao nemoguć za vožnju, ali svakako bih ovakve kažnjavao sa po par hiljada € kazne, pa neka posle skreće ponovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Avgust 25, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan I kaznice ga ne brinite.Kolega uzme advokata pa kad ovaj to nakalemi placace i ima sav da se cese. I mene je pre mesec dana jedan tako iseko da sam se sav razlupao.Udri manijaka po dzepu i oduzmi mu dozvolu tako da sledeci put nema prilike da ubije nekog nedaj Boze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Avgust 25, 2019 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Juče u Višnjičkoj ulici, blizu ugla sa Vojvode Micka, lik iseče kolegu sa skuterom jer lik nije ni pogledao retrovizor ... a ja idem iza njih. Kolega uspe da se zadrži da ne padne, tu se upali i crveno na semaforu, kolega spusti na ćopavu skuter, sidje, pridje liku .... i odvali mu i iščupa retrovizor .... i vrati se na skuter, pali se zeleno i svi krećemo ... Niko nije stigao n i da trepne ... E svaka mu čast ... osećam da mu je rekao i koji će ti k... c retrovizor.... 4 2 2 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...