GROS 0 Napisano Maj 13, 2008 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan POTREBNA MI JE INFORMACIJA GDE U BEOGRADU MOGU DA NADJEM MAJSTORA KOJI IMA I RADI SA PRESOM ZAMENU UNUTRASNJIH RADIALNIH LAGERA ZA DVOCILINDRICNU RADILICU DVOTAKNE MASINE. PRE MI JE TU USLUGU PRUZAO LJUBA BUGARSKI NA DORCOLU AL COVEK JE TAKO U ZAUZECU DA SE BOJIM DA MORAM DRUGOG DA TRAZIM PREPORUCILI SU MI ZORANA U ZEMUNU 22. OKTOBRA BR 4 AL COVEK JE U CRNOJ GORI I TAKO OD OBICNE STVARI SE NADAM DA NECE ISPASTI PROBLEM A DA RADI SE O DVOCILINDRICNOJ RSDILICI UNUTRASNJI LEZAJEVI ROTAX-A 568 ILI 717 INDENTICNE SU IMAM RADIALNE LEZAJEVE I SEMERINGE SAMO MI JE POTREBNA USLUGA HVALA ZA ODGOVOR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2046 Napisano Maj 13, 2008 Teoreticar ..., 12118 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zaglavio ti se Caps Lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan RADOŠ NA PEVCU IMA PRESU I STRUG ZA CENTRIRANJE RADILICE, TJ NJEGOV ĆALE TO DRNDA I TO SASVIM KOREKTNO. 0642012760 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Zaglavio ti se Caps Lock. I revolution-u ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Daleko su pa se dovikuju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jok nego ko velim, možda ne čuje, pošto se dere. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GROS 0 Napisano Maj 15, 2008 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala sad je rano al pozvacu danas nasao sam coveka preko preporuke radi sve radilice za sea doo naplacuje samo zanatsku uslugu znaci moji lageri i semerinzi znaci rad 100e nekako mi mnogo al kod njega nema cenkanja zvacu ovog na pevcu da pitam !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...