Chiza 42 Napisano Avgust 15, 2019 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nova neotpakovana RX580. Kupljena u Comtrade-u. Naravno sa garancijom 36 meseci. Cena : 200e 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Avgust 21, 2019 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena : 180e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Septembar 4, 2019 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan 170e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Septembar 16, 2019 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan 160e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Septembar 19, 2019 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 150e do 26.09. nakon toga se povlaci iz prodaje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Septembar 26, 2019 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pomerili mi kartu pa i ja pomeram oglas Aktivno do 06.10. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Octobar 2, 2019 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan 140e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Octobar 24, 2019 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Migao bih da prezalim 100€, u principu mi treba za klince , ako moj racunar uopste moze i da je guraSent from my ANE-LX1 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Octobar 20, 2021 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Malo da offujem i da dizem temu posle 2god,a sad polovna cca 250-300e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Octobar 20, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije normalno sa cenama grafi... Početkom prošle godine kupim polovnu rx 570 za 75 evra, sad mogu da uzmem za nju 200...msm ne prodajem, već samo poredim koliko je sve otišlo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Octobar 20, 2021 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio sve osim grafičke, trebam da dam cca 300e za neku polovnu grafičku koja može sutra da crkne.. Jako loš trenutak za sklapanje računara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Octobar 20, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam, grafika i cpu se nikad ne kupuje polovno. Ja sam prošao dobro, radi još uvek. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 928 Napisano Octobar 20, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan CPU se kupuje polovan sa najmanje problema, bukvalno u mizernom procentu se dešavaju problemi u odnosu na ostale komponente. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16404 Napisano Octobar 20, 2021 Integrisan, 4924 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, JunioR. said: CPU se kupuje polovan sa najmanje problema, bukvalno u mizernom procentu se dešavaju problemi u odnosu na ostale komponente. Ja u zivotu nisam imao problem sa procesorom a ni ram memorijom. Koristim kompjutere preko 20 godina. Tako da sam uvek za kupovinu polovnog procesora bez mnogo cimanja. Znaci CPU se uvek moze kupiti polovan bez mnogo brige. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16404 Napisano Octobar 20, 2021 Integrisan, 4924 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja svoju RX570 8GB koju sam uhvatio za crni petak u DE ne bih sada dao ni za 300e, polovnu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Octobar 20, 2021 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Predpostavljam da je karta otisla?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Octobar 20, 2021 (promenjeno) Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam uzeo processor(ryzen 5 5600x)i veoma mala razlika je izmedju novog i polovnog(cca 20-30e)i onda rekoh,bolje da uzmem nov. @Motorcyclist 8gb vredi sad dosta para...Cisto sumnjam da ce sada biti nekih snizenja za black friday. Promenio Octobar 20, 2021 član Nele11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16404 Napisano Octobar 20, 2021 Integrisan, 4924 postova Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Nele11 said: Skoro sam uzeo processor(ryzen 5 5600x)i veoma mala razlika je izmedju novog i polovnog(cca 20-30e)i onda rekoh,bolje da uzmem nov. @Motorcyclist 8gb vredi sad dosta para...Cisto sumnjam da ce sada biti nekih snizenja za black friday. Vredi a i ne nalazi se tek tako To je mala razlika i ja bih tu uzeo novo zbog garancije ali generalno kupovina polovnog procesora je poprilicna sigurica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Octobar 20, 2021 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Znam....Cisto sumnjam da ce se vratiti cene grafickih kao sto su nekad bile.Bas poludele cene.Isplativije je kupiti ps5 za igranje nego pakovati komp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Octobar 20, 2021 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste davno otisla, jos dok sam bio u USA ali zaboravih da zatvorim temu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...