sasa ns 1 3067 Napisano Avgust 7, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam balonku 35/35 w sa grlom na zakretanje.zaboravih oznaku od par slova i brojeva.Vidim da ima i halogenka sa tim grlom za oko 220 dinara.Dosta mi je loš far na 2t 50 ccm ,longija trevisu pa razmišljam šta da radim.Da li ću ja bolje videti put sa halogenkom .To mi nije čak ni presudno pošto u novom sadu je relativno dobro osvetljen put banderama pa sa ovim lošm farom nevidim skoro ništa osvetljeno na zemlji. Ili da ubacim led ako takva postoji za to grlo ,možda ću bolje ili lošije videti put ali će me makar bolje videti ostali u saobraćaju.Hoće li treperiti led i da li to uopšte može. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Avgust 7, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan i kolka je cena leda ,jeli iole isplativo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Avgust 8, 2019 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Led (obican) ti nece raditi zbog promenljivog napona. Da skratis sebi muke, stavi halogenu iste jacine. Kad propadne ref. povrsina fara, nema te magije da se poboljsa svetlo sem zamene fara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Avgust 8, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa površina je ko nova jer je i motor star 3 godine ali nekako slabo se vidi na ztemlji,uzimam halogenku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bit 25 Napisano Avgust 13, 2019 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan Što ne bi led radio, neke led sijalice su deklarisana na veoma velik raspon napona, čak od 3-33V, naravno nema potrebe za tim.Jedino što nisam video sa tim p45t grlom, ali ima da se kupi adapter, nedavno sam uzeo u lav autu.Послато са уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...