novakbp 0 Napisano Avgust 5, 2019 U prolazu, 5 postova Lokacija: bijelo polje Motocikl: fz6 Prijavi odgovor kao problematičan Neko sa iskustvom od 2018.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theBeast 198 Napisano Avgust 14, 2019 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: BGD Vidikovac Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda slabo ovi motorasi posecuju MotoGP. I ja sam trazio bilo ko da nesto kaze za AustrianGP, ali nista. Tako da sam morao sam otici i snaci se, sto je i zanimljivije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novakbp 0 Napisano Avgust 18, 2019 U prolazu, 5 postova Lokacija: bijelo polje Motocikl: fz6 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja 99 % idem sam ali ipak valja ponesto i znatii usput. Vidim da slabo ima raspoloznih da daju savjet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Avgust 20, 2019 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Bio ja 2017, tribina Brutapela Gold. Imali smo karte za subotu i nedelju, kupili preko gotickets.com. Smestaj smo nasli u Riminiju, Hotel Bety. Tri zvezdice cini mi se. Parkirali auto na nekoj livadi tu pored staze, koju su pretvorili u parking. U dolasku i nije bilo strasno ali u povratku nakon trke ogromna guzva dok nismo izasli na autoput. Motori prolaze relativno brzo. Ova tribina gde smo mi bili je i mesto gde su Rosijevi fanovi, pa je atmosfera neopisiva. Baklje, dimne bombe, trube ma ludnica.... Kad si vec u tom kraju obavezno idi do Tavulje, i to je prica za sebe. I San Marino je bas blizu i vredi videti svakako. Mi smo stigli u cetvrtak uvece u Rimini, a pre toga pravo sa autoputa otisli u Bolonju u Ducati muzej i turu po fabrici. Petak isli do San Marina prvo pa onda u Tavulju, a naravno subota i nedelja ceo dan na stazi. U Riminiju su te godine u gradskom muzeju izlozili sve motore timova iz kraljevske klase sa sve kacigama i kombinezonima ( Markezov naravno izguljen i na ramenima i laktovima) i sve Rosijeve kacige koje je radio Aldo Druidi od pocetka karijere pa do tada. I ulaz bio besplatan sto je stvarno bilo super. Eto to ti je to ukratko, ako te zanima jos nesto pitaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...