Maxmax 30 Napisano Avgust 3, 2019 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Drugari treba mi pomoc ortaku crko komp od k7 600. Veliki problem je sto je amerikanac trazimo vec godinu dana niko nema ako neko od vas zna kome da se obratimo nek mi posalje kontakt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Avgust 6, 2019 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Znaci definitivno ne postoji nema mogucnosti da se nadje godinu dana smo trazili i nema nigde morace da zameni komplet instalaciju i komp za evropsko trziste nema drugog resenja ako neko ima drugi predlog nek predlozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Avgust 6, 2019 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Vodite racuna kad kupujete japanca da ne bude za americko trziste tek sad sam video kolkiki je problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...