Peacemaker 0 Napisano Maj 12, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Motor je u savrsenom stanju.1989 god. Presao 20000 km, radjen za Americko trziste, 49 kw, uradjen kompletan servis. Motor je registrovan i bez ulaganja. I da napomenem MOTOR JE U SAVRSENOM STANJU!!!!!!! Jos samo cena : 3400 jura i to je FIXNO!!! Za blize informacije na tel. 0642443981 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Maj 12, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Godiste ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 131 Napisano Maj 12, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Vulcan 500 Prijavi odgovor kao problematičan Godiste ? Napisao čovek, 1989. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Maj 13, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Dva puta sam procitao i nisam video :o sory Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Maj 13, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Oprosti dzolaja, nisi ti kriv. Greskom sam izostavio taj podatak pa kad si ti reagovao ja sam samo ispravio postojeci post. Jos jednom izvini MOJA greska. Pozdrav... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Maj 13, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam da sam lud i corav ;D ;D ;D ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Maj 13, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan P R O D A T O !!! Lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...