JoeD 599 Napisano Jul 19, 2019 Zainteresovan, 566 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem gumu ovih dimenzija, potrebna mi je za TDM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3105 Napisano Jul 19, 2019 Drug član, 1185 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Šta kupuješ, novo, polovno, određenu marku/kvalitet...? Imamo 'kolegu' u oglasima koji prodaje novu Michelin PR ali stariji dot i za više para nego što nova košta. Ako ti je hitno/bitno - možeš u danu sve da završiš. Ako ti polovna igra, ja ću ovih dana da zamenim (kupio sam novu) pa ti mogu pokloniti moju Pilot Road 3 koju skidam sa motora. Nije sjajna ali nije ni za bacanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 599 Napisano Jul 19, 2019 Zainteresovan, 566 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Polovnu. Ma samo da je pristojna. Necu nesto mnogo da predjem ove godine, a moja se napravila na plastiku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3105 Napisano Jul 19, 2019 Drug član, 1185 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Moju svakako možeš da dobiješ, ja sam u NS. 064 364 88 11 Javi se, pošalji poruku pa da ti preko Vibera pošaljem sliku pre nego odlučiš (ako treba da se šalje i da se pravi neki trošak) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...