dejdej 6 Napisano Jul 14, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Sarajevo Motocikl: Yamaha X max SG26 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima iz Sarajeva. Adi, 33.g., Yamaha X max SG26. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6271 Napisano Jul 14, 2019 Svakom po zasluzi, 12465 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10879 Napisano Jul 14, 2019 Hronični Motociklopata, 7496 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao komsija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2776 Napisano Jul 14, 2019 Drug član, 1036 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao,Ja ti bio prošli petak prvi put u Sarajevu.Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6173 Napisano Jul 14, 2019 Drug član, 4184 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Đes’ba...Vozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Jul 14, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jul 15, 2019 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2540 Napisano Jul 15, 2019 Andragog, 5111 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanY 41 Napisano Jul 16, 2019 U prolazu, 66 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Royal Enfield Himalayan BS6 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejdej 6 Napisano Jul 20, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Sarajevo Motocikl: Yamaha X max SG26 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolege i drumski drugari!!! Ko dolazi u Sarajevo, neka se javi na pp, možemo uvijek organizovati neku turu, pivo i ćevape Drago mi je čitati iskustva i vaše postove... Motor vozim od 9 godine (nesretnog rata) kada sam na Tomosu Apn6 morao voziti kanistere sa pitkom vodom jer fizički nisam bio sposoban ponijeti 25 litara,a ta ljubav prema motorima mi i danas plamti! Vidimo se na pdf-ovima, rado ću pisati kada stignem (posao, porodica), a i pratiti eventualna okupljanja. On 7/14/2019 at 5:48 PM, Krmco said: Dobro došao, Ja ti bio prošli petak prvi put u Sarajevu. Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Slijedeći put, javljaj se. On 7/14/2019 at 5:57 PM, el classico said: Đes’ba... Vozim motor, nisam bajker. 'đe me put nanese 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejdej 6 Napisano Jul 20, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Sarajevo Motocikl: Yamaha X max SG26 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/14/2019 at 2:26 PM, Biker-Boy said: Dobro nam dosao komsija Bolje vas našao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4429 Napisano Jul 20, 2019 motoras, 2520 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Jooojjj... Kod Mrkve bolan... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iv@n 30 Napisano Jul 21, 2019 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejdej 6 Napisano Jul 22, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Sarajevo Motocikl: Yamaha X max SG26 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/20/2019 at 1:56 PM, stari roker said: Jooojjj... Kod Mrkve bolan... Mrkva je komercijala, za turiste. Kada dođete u Sa, javite se i vidjećete šta je vrhunski ćevap po recepturi staroj 60 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iv@n 30 Napisano Jul 22, 2019 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Kaži odmah gde je to ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4429 Napisano Jul 22, 2019 motoras, 2520 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, dejdej je napisao: Mrkva je komercijala, za turiste. Kada dođete u Sa, javite se i vidjećete šta je vrhunski ćevap po recepturi staroj 60 godina. Jeo sam na vise mesta na bnascarsiji.Meni su Sarajlije pricale da je Mrkva i Zeljo kao Zvezda i Partizan. Ali kaze,turisti idu kod Zelje,domaci kod Mrkve. A jeo sam jednom i na auto pijaci,onako iz ruke. Jesu manji nego oni na Basci,ali su odlicni... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2776 Napisano Jul 22, 2019 Drug član, 1036 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da se zove SPORT gde smo mi jeli.Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejdej 6 Napisano Avgust 4, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Sarajevo Motocikl: Yamaha X max SG26 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/22/2019 at 9:27 PM, Iv@n said: Kaži odmah gde je to ? On 7/22/2019 at 9:47 PM, Krmco said: Čini mi se da se zove SPORT gde smo mi jeli. Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Izvinjavam se što odgovaram sa zakašnjenjem, ali obaveze su nadvile nad mojim nebomtek sam danas i motor provozao nakon skoro 10 dana pauze... ali to su stvari na koje ne mogu uticati, zato mogu odgovoriti kada stignem. Kao osoba koja je rođena i odrasla u ovom gradu, odgovorno tvrdim da je stari dio Sarajeva (Baščaršija) komercijalizovan strašno, i po cijeni i po kvalitetu klope. Ako već želite jesti dobro, ali skuplje, onda birajte period jeseni i ranog proljeća, dok gazde nisu postale "pohlepne" a potražnja povećana. Iako mi svi spočitavaju da sam subjktivan zbog tradicije u jedenju ćevapa - odgovorno tvrdim da su najbolji ćevapi u slijedećim ćevabdžinicama: 1. Ćevabdžinica "Besko" - Staro Hrasno 2. Ćevabdžinica "Zmaj" - (originalni, prvi Zmaj) nalazi se odmah pored Beska u Starom Hrasnom; 3. Ćevabdžinica "Zmaj" Željeznička-Autobuska stanica u Sarajevu - velik promet imaju, ali kvalitet ne varira. 4. Ćevabdžinica "Sarajka" Ilidža - sada vidim update da je preimenovana, vlasnik preselio u Bijelinu i otvorio Sarajku u Bijeljini što je lakše onima koji putuju preko Rače. Za njega garantujem vrhunski roštilj i ćevape. 5 pa na dalje su ćevabdžinice na Baščaršiji - Hodžić, Željo, Specijal, Sport, Dženita... On 7/22/2019 at 9:36 PM, stari roker said: Jeo sam na vise mesta na bnascarsiji.Meni su Sarajlije pricale da je Mrkva i Zeljo kao Zvezda i Partizan. Ali kaze,turisti idu kod Zelje,domaci kod Mrkve. A jeo sam jednom i na auto pijaci,onako iz ruke. Jesu manji nego oni na Basci,ali su odlicni... To je dogma lokalaca o podjelama posjetilaca ćevabdžinicama... Mitolška Kod Mrkve i kod Želje ide samo dijaspora barem u ove na Baščaršiji, Mrkvu imate na Dobrinji, Dolac Malti i isto je ok, samo meni njihovi ćevapi imaju previše sode i tijesta, pa ako se ohlade odmah "odrvene"... u Mrkvi je dobar "Pašaburger" ako volite rasnu pljesku u domaćem pecivu a ćevapi na autopijaci su posebna priča... tip koji ih peče, platio je 7500 eura recept starom ćevabdžiji i mesaru pa ih sada priprema tokom autopijace, nedjeljom. U 90% ćevabdžinica se neko otrovao hranom, ali na autopijaci nikada niko, kvalitetom su u rangu BEska i Zmaja,a cijenom su za "običnog čovjeka". Nekada smo namjenski išli samo ćevape da pokupimo na autopijacu, a onda pravac vikendica Nadam se da vas ne smorih pisanjem, ali ako vam se ne svide ćevapi u ovim od 1 do 3 stavkama, imate od mene vegetarijanski ručak gratis 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iv@n 30 Napisano Avgust 4, 2019 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Moraju se posetiti te kafane i probati ćevapi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Avgust 4, 2019 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Sarajlio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3095 Napisano Avgust 5, 2019 Samo nek je neki cirkus, 793 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Jel to neko pomenuo ćevape? Vozdra drug i dobro nam došao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejdej 6 Napisano Avgust 5, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Sarajevo Motocikl: Yamaha X max SG26 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/4/2019 at 8:29 PM, mile fazer said: pozdrav Sarajlio Hvala Mile, pozdrav i tebi 13 hours ago, Ćale said: Jel to neko pomenuo ćevape? Vozdra drug i dobro nam došao. Ma neće ostati samo na pominjaju moramo ih i pojesti nekad. Hvala na porukama dobrodošlice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Avgust 6, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav zemljak... Pusti bolan ove amatere, šta znaju oni ko su trovač i zmaj? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejdej 6 Napisano Avgust 13, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Sarajevo Motocikl: Yamaha X max SG26 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/6/2019 at 6:25 PM, GuMi5 said: Pozdrav zemljak... Pusti bolan ove amatere, šta znaju oni ko su trovač i zmaj? Zdravo druškane Moramo se potruditi da ucrtamo na moto-rute ova gurmanska utočišta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackbeast 82 Napisano Avgust 14, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Republika Srpska Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ogladnih samo od citanja.... Jebo vas ja, sto spomenuste... A taman sam krenuo na neku dijetu, da smanjim tijesto.. .A 'dje si vidio cevape bez dobre lepinje... Ne ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...