YOman 109 Napisano Maj 12, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Poshto bi uskoro trebao ici na put BG-ZG; ZG-RI,PU; PU-ZG; i ZG-BG.... Da li neko ima informaciju o ceni putarina za motorcikl ili neki sajt na kome bi ovo moglo da se vidi...sve to u sprezi sa SCG tablama. Unapred HVALA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 606 Napisano Maj 12, 2006 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Poshto bi uskoro trebao ici na put BG-ZG; ZG-RI' date='PU; PU-ZG; i ZG-BG....Da li neko ima informaciju o ceni [b']putarina za motorcikl[/b] ili neki sajt na kome bi ovo moglo da se vidi...sve to u sprezi sa SCG tablama. Unapred HVALA! Cijene su iste za graðane SiCG, HR i ostatka svijeta, nema razlike. Takodjer, tarifa za motocikle je ista kao i za automobile, od Bajakova do Zagreba je oko 110 kn, tako nešto . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Maj 12, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan Do ZG ti je 93 kunica ili ti oko 12-13 evra! za dalje neznam ali ima sigurno negde na njihovom netu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
franc 0 Napisano Maj 15, 2006 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Do Zagreba trebaš iæi autoputom, a dalje niti sluèajno. dosadno je i košta, a starim cestama je odlièno, asfalt je zanimljive kvalitete, bajkera je puno a hrana je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Maj 15, 2006 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan zg-ri 56 kn!Tunel Uèka 28 kn! Poslušaj Franca! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Maj 15, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nego, jel kod vas vi placate putarine? Kod nas lepo mahnes na rampi i zaobidjes onu metalnu sinu koja sluzi kao senzor (da ne pravis nesklad izmedju naplacenih putarina i prebrojanih tockova koji su presli rampu) i cao djaci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Maj 15, 2006 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Nego' date=' jel kod vas vi placate putarine? Kod nas lepo mahnes na rampi i zaobidjes onu metalnu sinu koja sluzi kao senzor (da ne pravis nesklad izmedju naplacenih putarina i prebrojanih tockova koji su presli rampu) i cao djaci...[/quote'] Veæina ne plaæa!Ja sam od onih koji plate!Da se sam vozim još i ne bi,ali gða me uvijek davi da ne bježim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Maj 15, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Nego' date=' jel kod vas vi placate putarine? Kod nas lepo mahnes na rampi i zaobidjes onu metalnu sinu koja sluzi kao senzor (da ne pravis nesklad izmedju naplacenih putarina i prebrojanih tockova koji su presli rampu) i cao djaci...[/quote'] Veæina ne plaæa!Ja sam od onih koji plate!Da se sam vozim još i ne bi,ali gða me uvijek davi da ne bježim! Isti slucaj samnom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...