ZoraNS 5708 Napisano Jul 12, 2019 Drug član, 824 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ima li još zainteresovanih za odlazak u Brno na nastavak Moto GP šampionata 04.08.2019.? Polazak bi bio u petak ujutro, a povratak u nedelju uveče. Smeštaj, ulaznice i sve ostalo bi se odradilo na licu mesta (ili eventualno dan ranije) jer bi se odlazak odložio u slučaju loše vremenske prognoze. IZ NS-a kreću dvojica (u najboljim godinama ) pa ako ima još zaniteresovanih možemo oformiti hordu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Jul 12, 2019 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ulaznice mogu da se nadju a smestaj bas teško, ja bio i spavao sam 40 km od Brna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5708 Napisano Jul 15, 2019 Drug član, 824 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za info Zemo, pretpostavio sam da bi moglo biti tako jer je to ipak veliki događaj. Planiramo da ponesemo i mini šatore i vreće za spavanje pa ako se ne nađe neki smeštaj sa normalnom cenom u krugu do 50 km, verujem da će u nekom kampu biti mesta (video sam da ima nekoliko). Kaži mi baš tvoje impresije sa lica mesta, imaš li neke sugestije i savete, koju tribinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano Jul 27, 2019 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja juce bukirao smjestaj najblize sto sam nasao a da je normalan smjestaj je bilo 60 km od staze za 90 e 2 osobe. A u Brnu nije bilo ispod 150 e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13181 Napisano Jul 27, 2019 Ne silazi, 7480 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja razmišljam o varijanti da prespavam u Beču ili van Beča pa da klepim tih 100km do staze? Ima i bus do tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1982 Napisano Jul 27, 2019 Drug član, 965 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan da, na zalost, jedina varijanta blizeg smestaja je rezervacija istog jos u januaru! nego, jel pravimo neki skup na stazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6032 Napisano Jul 27, 2019 Drug član, 2782 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre 3-4 god kampovao u privatnom kampu nadomak staze. Nije bas da se pljune ali nekih mozda 40 minuta pesaka. I cena je bila poprilicno niska. Isli smo na blef, a da pokusamo da se smestimo u kam na stazi. Medjutim kako je bio petak vece, nismo mogli da kupimo karte za kamp, pa krenusmo u potragu. Vrlo brzo smo nasli kamp, sator razapnut za mene, a koleZa napravio krevet u kolima. Kolega sa foruma je, prepoznace se ako procita, pa mozda zna i tacnu lokaciju, s obzirom da je on vozio. Ispostavilo se da smo bolje prosli od ljudi u kampu, jer tamo od buke nije bilo spavanja, a kod nas bio mir i tisina tokom noci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5708 Napisano Jul 27, 2019 Drug član, 824 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko slučajno zna da li je u funkciji kamp OAZA (Camping Oasis) u mestu Ostrovačice koje je na par km od staze. Koliko sam video na nekim slikama to je neko seosko domaćinstvo sa ogromnim travnatim dvorištem od kog su napravili auto kamp sa sve bazenom. Meni to deluje vrlo prijatno i mirno, a cene su (ili su bile) vrlo niske. Imaju neku web prezentaciju ali nema nikakvih kontakata na njoj pa mi se čini kao da više ne rade... Ako se neko u četvrtak bude muvao po tom kraju neka pogleda i javi kakva je situacija... Skup na stazi MOŽE (pod imenom "1 od 5 desetina") 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano Jul 28, 2019 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Na koju tribinu planirate da se smjestite? Ja sam uzeo kartu koja omogucuje pristup na sve prirodne tribine. Razmisljam se izmedju C i F. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5708 Napisano Jul 28, 2019 Drug član, 824 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Zema (koji je tamo bio pre par godina) savetovao sektor "C"--- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano Maj 20, 2021 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan isao si? ja sam 2016 gledao sektor "C", ne moze da se opise recima a ni slike tu ne pomazu, toliko je bilo dobro pa ko je bio - bio je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...