Jump to content

Moto Zajednica

ocijenite moto skup u Nisu

ocijenite moto skup u Nisu  

7 članova je glasalo

1. 1. ocijenite moto skup u Nisu

• 1
      1
    • 2
      0
    • 3
      1
    • 4
      2
    • 5
      1
    • 6
      1
    • 7
      0
    • 8
      1
    • 9
      0
    • 10
      0

Recommended Posts

• Drug član, 1779 postova

Skup uspeo ,bilo dosta motora mada ne kao ranijih godina verovatno zbog paralelenog skupa u Paracinu koji je na 80 km ??? od Nisa i malo zbog loseg vremena.Bilo pasulja sa kobasicom,bilo muzike (FAR odradio oba dana perfektno) striptiz privukao veliku paznju.Defilie protekao u najboljem redu iako je bilo preko 1000 motora u koloni istina ppola skutera i tako.....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 38 postova
  • Motocikl: CBR 900 RRX

Mi stigli u subotu, nazalost preskocili pasulj, kome sam se radovao, prosle godine mi nije bas legao jer bilo vruce a i zurio sam posle rucka na posao. Toalleti - plasticne kucice sto je + ali smo mogli da procenimo koliko je piva popijeno sto je - - -,

Cisterna sa vodom za pice je dobra stvar.

Fotka je iz mog ugla, ali bilo je i bolje. Volim ja "Brejkerse" i "YU" ali ipak dodjo'mo kam Nis be.

BAS SU GLUPOST NAPRAVILI SA DVA SKUPA NA 80km. a isao bih na oba, sigurno.

Ogromna zamerka - nije obezbedjen pravac gde se divlja motorima, nije bilo ni zastitne trake ???. U jedno trenutku su se ljudi bili na 1 do 1,5 m.  Baska sto je asfalt na tom pravcu prasina u...

Uspeli smo iz satora da vidimo striptizetu, na tren, ali bili smo sa strane a sipka je bila na isturenom delu bine, vidljiva sa tri strane. Bilo je dosta gradjana, sto neki ne vole ali mislim da je dobro, jer ima dosta ljudi koji makar na taj nacin su deo nas i mozda im malo fali pa da se sretnemo na drumu

U nedeljno jutro uz burek i kaficu smo culi da je bilo par debila iz grada - "trenarkasi" ::) kojima nije bas upalio. Neki naucnici su cak i maznuli par stolica-sedeljki sa reklamama WEIFERT. WOW, bas su super ???. Cuo sam i da je policija kazila neke likove zbog ugrozavanja bezbednosti, na putu od kampa ka gradu, ali verujem da je to opravdano.

Vreme je bilo fino, nije bilo hladno koliko smo strepeli, par kapi i cuvene "suze sa drveca". Naravno, ptica mi je posrala motor. Sreca. Da krave ne lete, kako smo se smejali sa Pancevcima.

post-126-12878997170187_thumb.jpg

• U prolazu, 6 postova
  • Motocikl: Yamaha fazer 1000

Solidnooooooooo.nije loseeeeeeee.najbolja nam je bila voznja do Nisa.

Jedina zamerka organizatoru je ta sto nezna  ni ko mu je bio na skupu .

Obrazlozenje:

Niko nas nije ni pitao odakle dolazimo ,kao da je to bio sastanak mestana mesne kancelarije a ne moto skup,

a kamoli da je upisao koliko nas je doslo iz kog grada.Sve ostalo je bilo korektno.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja