drmilan_ 5562 Napisano Avgust 28, 2019 Drug član, 2506 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Da, mislim sa oni moraju da ti izdaju racun za afu, poseban, ovako vise srece drugi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Avgust 28, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan @BanditVA Sada je kasno. Naime, prilikom kupovine moraš da naglasiš da želiš da ti popune "Tax Free" obrazac. Sa tim na izlazu iz EU ili na aerodromu pre ulaska u avion, je obavezno prijaviti robu, koju oni pregledaju i overe obrazac. Ili ne overe ako se radi o otpakovanoj i upotrebljivanoj robi. Originalno pakovanje, ili etiketa ako se radi o odeći, su obavezni kako ne bi bilo problema. Nakon overe, takav dokument se šalje u evropsku centralu, jedno vreme beše u Češkoj, sad ne znam, sa podacima o računu na koji da uplate povraćaj novca. To nije uvek u visini PDV-a već zavisi o kojoj vrsti robe se radi. Koliko se sećam, za odeću je oko 8%. Pravo na ovaj povraćaj robe imju svi koji kupuju u državi u kojoj nemaju prebivalište, osim ako pridavnica nema ugovor za ovo pa i ne nudi ovu opciju. Jbg, kasno si se setio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Avgust 28, 2019 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ok, nema ni veze.. Pored automobila za carinu ko bi se još baktao sa time, mislio sam da je jednostavnije Hvala svima u svakom slučaju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Avgust 31, 2019 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Mene jos uvek mozete kontaktirati za stvari iz louis-a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nixa011 5 Napisano Jun 25, 2022 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki LTD i Yamaha Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Stara tema isto pitanje, ima li ko da donosi iz Louisa opremu? Ako ne da znam da cimam sestru da mi salje nekim prevoznikom kacigu ovamo... Buy Scorpion Exo-920 Evo Flip-up Helmet | Louis motorcycle clothing and technology WWW.LOUIS.EU Buy Scorpion Exo-920 Evo Flip-up Helmet at Louis Moto for a great price. Top brands ✓ Great selection ✓ No risk ✓ Free returns ✓ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1147 Napisano Jun 25, 2022 Zlaja, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan 0616209666 Caba Pre par meseci sam narucivao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1344 Napisano Jul 11, 2022 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Bio u Louisu i trazio povracaj poreza tj dokument sa kojim posle vratim porez Na kasi im trazis papir GLOBAL BLUE !!! Na carini (granici) prijavis papir zbog pecatiranja i overe !!! Kod nas u Rajfajzen banci ( tada je bilo samo kod njih ) uzimas novac sa prilozenim dokumentima - banka uzima 15% proviziju !!! ETO , 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1344 Napisano Jul 11, 2022 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan On 8/28/2019 at 8:09 AM, BanditVA said: Da ne otvaram novu temu, a staru ne mogu da nadjam, a mislim da sam negde pročitao o povraćaju poreza od kupovine u Louisu.. Elem, u predhodne 2 nedelje sam pazario u louis-u u dva navrata, prvi račun 210e, drugi 360e.. Imam sačuvana oba računa, sad me zanima kako najjednostavnije da dobijem povraćaj? Hvala Sad nikako. Dok si na kasi odma trazi GLOBAL BLUE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzudi 7 Napisano Jul 29, 2022 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ninja636 Prijavi odgovor kao problematičan On 31.8.2019. at 7:33, ACY je napisao: Mene jos uvek mozete kontaktirati za stvari iz louis-a. moze broj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1884 Napisano Jul 29, 2022 Drug član, 2868 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan i meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...