Данијел 0 Napisano Jul 4, 2019 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, zanima me vase misljenje da li su dobre full kroserice za voznji po sumi, da li nece da greju i to dalje, generalno me zanima koji ful cros je dobar, i ko je imao iskustva sa Hondom cr 125. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Jul 4, 2019 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan ? Honda CR...cela serija, je pojam kros motora. (Probao krajem prošlog veka nakitovanu pomenutu 125, Wiseco...preko 40KS). Full cross je za to i pravljen. Izvini što ću to tako reći, ali biće da sa time nisi imao baš dodira. Ono što je u celoj prići izuzetno važno je stanje mašine. Sama marka i model su ozbiljna garancija, ali je pitanje šta je od toga ostalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Jul 5, 2019 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, pronto je napisao: Full cross je za to i pravljen. Pa i nije Full cross, kao sto mu i ime kaze, je pravljen za moto cross staze, za sumu je pravljen enduro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Jul 5, 2019 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Da,da...obavezno upali migavac kad skrećeš za potok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Jul 5, 2019 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ne kazem da ne moze full cross u sumu, ali motor jednostavno nije pravljen za to. I decko je postavio dobro pitanje, da li ce se motor grejati vise u uslovima rada za koje nije pravljen. Ili hoces da kazes da nema razlike izmedju full cross i hard enduro motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Jul 5, 2019 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ima razlike. Po mnogo osnova...i tehnički i administrativno što postaje sve važnije. U smislu performansi definitivno ful kros. Pitanje hladjenja zavisi i od načina vožnje i težine staze ( puta kojim se ide). Kros nema ventilator pa je možda u tom smislu i bilo pitanje. Adekvatna rashladna tečnost i konstantno kretanje su preduslov da sve protekne bez problema. Enduro sa druge strane, ima ventilator, ali je i teži. Ima anlaser, rasvetu, drugačije je postavljen. Ako će ta sprava da služi za divljanje po lokalu, nema razloga da ne bude kros. Ako će se ići dalje u kakvu avanturu recimo, onda bolje enduro. Ukratko, za poznate šumske staze i brz prolazak kros. Za "šetnju" kroz šumu enduro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Данијел 0 Napisano Jul 7, 2019 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 7/4/2019 at 7:55 PM, pronto said: ? Honda CR...cela serija, je pojam kros motora. (Probao krajem prošlog veka nakitovanu pomenutu 125, Wiseco...preko 40KS). Full cross je za to i pravljen. Izvini što ću to tako reći, ali biće da sa time nisi imao baš dodira. Ono što je u celoj prići izuzetno važno je stanje mašine. Sama marka i model su ozbiljna garancija, ali je pitanje šta je od toga ostalo. Nisam imao nikakav dodir niti sam probao ful kros, pa zato pitam zanima me da uzmem, ali zanima me da li je skupo odrzavanje, i cujem da im se menja na 5 radnih sati ulje u menjacu, da li to vazi i za 2t ili je isto i za 2t i 4t, inace me prvenstveno zanima zato sto volim divljacku voznju pa zato pitam za ful kros. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...