aca-ks 843 Napisano Jun 27, 2019 Zainteresovan, 296 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Годиште 2012 Километража 167.000 Мотор 82кв (111кс) еуро 5 Мењач 6 Брзина мануелни Ексклузив пакет опреме Ауто сам лично купио у Швајцарској од прве власнице и довезао отуда. Аутомобил је у одличном стању, сем уља и филтера ничег другог нема да, се улаже у ауто. Мотор, мењач, квачило, замајац, трап све је 1/1. Редовно је Сервисиран и увек у једном сервису, имам оригиналну књижицу. Мали је потрошач, мени је потрошио 110е на 1.800км. Уз аутомобил дајем и зимски сет гума са фелнама. Ауто продајем у апсолутно идентичном стању каквом сам га и ја купио, није му пран мотор, није дубински пран нити полиран. Плаћени су сви трошкови, имам АМСС уверење, Вама само преостаје регистрација. Цена за форумаше је 5'500.-евра, испод те цене ауто не бих продао. Ауто ми стоји у гаражи, продајем га, из свог дворишта нигде ми није изложен. Може и договор око превоза аута. Што се тиче замена, за њих нисам нешто заинтересован, али би једино могао да узмем у разматрање неки одличан примерак ГСХР 750 К2, К3. Телефон је 0642860383 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 843 Napisano Avgust 10, 2019 Zainteresovan, 296 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Купио сам други аутомобил и зато ћу спустити цену на 5'200.-евра... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...