Xnikolax 297 Napisano Četvrtak u 13:04 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx, Hayabusa gen 1 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi kakva je situacija sa prodajom polovne puške. Npr ako bih prodavao artemis GR1000w jer želim da unapredim i kupim P35 ili P35x. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 5010 Napisano Četvrtak u 14:26 motoras, 2654 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zavisi koji je kalibar. Ako se ne prijavljuje u mupu onda je prodajes slobodno. Jedino mislim da brza posta ne nosi oružje. Ako je za prijavu,onda radiš kupoprodajni ugovor i njega nosiš u mup da odjavis a novi vlasnik prijavljuje na sebe. A kad prodajes,gledaš da je posle 10. u mesecu da meni prodje plata. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 18526 Napisano pre 15 sati Integrisan, 9891 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Stigle mi neke džidžabidže sa Temu Zajebah se za gumu što se udene na optiku, ne odgovara mi nikako tako da ako nekom treba ....poklanjam! Molba je samo da neko dodje po istu jer mi baš mrsko da se mlatim sa kur. službom. I ovo mogu poklonim koji listić kome treba da obeleži metražu tj daljinu. Durbin/dvogled prijatno, baš prijatno me je iznenadio kako radi Jeftin je bio pa rekoh i ako se zajebem....je*o 1.800din, dacu deci da se igraju. Medjutim ispade skroz dobar, slika je čista, zum dobro radi kao i oštrina. Zeks napravio novi magazin, ovaj je testni na magnetice, 13 dijabola stane. Vrlo je lak za korišćenje, dosta lakši od prethodnog modela a o oem magazinu da ne pričam. Zarotira se do kraja, ubaci prva dijabola, pusti, ostale samo poredjati i tapnuti poklopac....milina Juče ispraznio jedan zarad probe, repetiranje baš glatko ide od početka do krraja magazina. Ako nekog zanima jakna nek se javi. Samo sam je probao i velika mi je i ako piše da je L. Imam već dve ovalve u drugim bojama koje su takodje L ali jbg papir sve trpi. Tako da sam poručio istu ovakvu samo u M veličini a ova ide na doboš za 3.000din ako neko hoće. Jaknica je super, boje su intezivnije no na slici, ima na rukavu džepove, postavljena je cela iznutra....idealna za ovo vreme. Vodoodbojna je, vetro nepropusna iii tako, Vi kako te? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...