nvele 0 Napisano Jun 25, 2019 U prolazu, 6 postova Lokacija: Serbia Motocikl: Yamaha XJ6SA Diversion, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, kupio sam original nosace za moj motor. video pise monokey na njima. Uzeo da probam monokey bocni kofer i ne pase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nvele 0 Napisano Jun 25, 2019 U prolazu, 6 postova Lokacija: Serbia Motocikl: Yamaha XJ6SA Diversion, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko sta se desava u datom problemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 25, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ovo burazeru nije bocni kofer... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nvele 0 Napisano Jun 25, 2019 U prolazu, 6 postova Lokacija: Serbia Motocikl: Yamaha XJ6SA Diversion, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, sashac said: ovo burazeru nije bocni kofer... Hm, totalno sam zbunjen sad. Znaci na monokey postoji razlika u kacenju za top i bocne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 25, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Na svim koferima koje sam ja do sad video u životu, bočni koferi kad se kače, bravica za otvaranje kofera se nalazi sa gornje strane, a ne sa zadnje. Doduše imam i neke kofere kojima je bravica za kačenje sa zadnje strane, ali je bravica za otvaranje kofera sa gornje . A i vidi se da kofer ne paše na gepek. Il je tu nešto loše montirano il gepek i kofer nisu iz istog kompleta . Slikaj komplet gepek kako stoji na motoru i te kofere, možda neko odgonetne u čemu je fora . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nvele 0 Napisano Jun 25, 2019 U prolazu, 6 postova Lokacija: Serbia Motocikl: Yamaha XJ6SA Diversion, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako izgleda nosac. Probao sam jos par monokey kofera, u donje ušice udje ali maši bravu. Kako da nadjem kofere koji odgovaraju ovom nosacu. Ludim ukratko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6029 Napisano Jun 25, 2019 Drug član, 4135 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Monokey kufere E45 i Givi rack , i nema veze diga staviš, originalni prihvat uvijek paše.Topcase ili bočni kufer, svejedno. Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Jun 25, 2019 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Zar na ove nosace ne idu oni zakrivljeni koferi kao što je givi v35 na primer? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nvele 0 Napisano Jun 25, 2019 U prolazu, 6 postova Lokacija: Serbia Motocikl: Yamaha XJ6SA Diversion, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan 56 minutes ago, tatkonadzeja said: Zar na ove nosace ne idu oni zakrivljeni koferi kao što je givi v35 na primer? Moracu da proverim. Prvom prilikom cim ih nadjem u blizini, pa javljam mozda neko bude imao slicnu nedoumicu. Hvala na odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 25, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan A kako ti naleže kofer sa druge strane ? Gledajući ovu sliku nosača, vidi se da je bio havarisan i nije ispravljen, pa nije ni čudo što ne možeš zakačiti kofer. Onaj sa druge strane deluje da je dobar kolko se vidi sa ove strane . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jul 11, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su nosaci koji jedino pasu za givi v35 bocne kofere. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jul 11, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan On 6/25/2019 at 4:06 PM, drumskalisica said: A kako ti naleže kofer sa druge strane ? Gledajući ovu sliku nosača, vidi se da je bio havarisan i nije ispravljen, pa nije ni čudo što ne možeš zakačiti kofer. Onaj sa druge strane deluje da je dobar kolko se vidi sa ove strane . Nije havarisan. Ti nosaci su zakrivljeni u donjem dijelu. Oznaka im je givi PLX. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano Jul 11, 2019 Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bočni koferi K33 Kappa - Bočni koferi - Moto koferi - Oprema za motore - MOTO-MANIA :: Sva moto oprema na jednom mestu WWW.MOTO-MANIA.RS Bočni koferi zapremine 33 litra Bočni koferi V35 Givi - Bočni koferi - Moto koferi - Oprema za motore - MOTO-MANIA :: Sva moto oprema na jednom mestu WWW.MOTO-MANIA.RS Pair of painted side cases, black embossed with painted insert and red reflectors 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 11, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, mali_veseljak je napisao: Nije havarisan. Ti nosaci su zakrivljeni u donjem dijelu. Oznaka im je givi PLX. Onda kofer nije originalan za taj gepek . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nvele 0 Napisano Jul 11, 2019 U prolazu, 6 postova Lokacija: Serbia Motocikl: Yamaha XJ6SA Diversion, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Da odgovorim, nasao sam odgovarajuce kofere uz pomoc vasih komentarw. Givi V35 su za nosace PLX. Kupljeni pre par dana. Hvala vam jos jednom. U narodu ih zovu Monokey sa kosim kacenjem ako nekome znaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jul 11, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan I Kappini V33, kao sto JevtaNS napisa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...